«Όρθιος» και στην Τρίπολη ο Πανιώνιος! (0-0)

Πολύ σκληρός για να πεθάνει! Αυτός είναι ο Πανιώνιος ο οποίος απέσπασε πολύτιμο 0-0 στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα για τη 2η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League 1.

Μάλιστα αν μια ομάδα αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα, αυτή είναι η φιλοξενούμενοι που είχε τις περισσότερες και πιο κλασικές φάσεις, ειδικά στο πρώτο μέρος.

Θυμηθείτε εδώ το LIVE της

αναμέτρησης

Στους 15 βαθμούς ο Πανιώνιος που μετά το 1-0 επί του Βόλου την 1η αγωνιστική και το 1-1 με την ΑΕΚ (την τελευταία της κανονικής περιόδου), έμεινε για 3ο σερί ματς αήττητος.

Στους 34 ο Αστέρας που πήρε βαθμό μετά το κακό 1-2 από την ΑΕΛ στην πρεμιέρα των πλέι άουτ.

Με 4-2-3-1 παρέταξε τον Παναιτωλικό ο Μίλαν Ράσταβατς, ενώ ο Λεωνίδας Βόκολος από την πλευρά του προτίμησε το 4-4-2 και τους Εμμανουηλίδη – Οικονόμου. Οι κυανέρυθροι ωστόσο στάθηκαν άτυχοι καθώς στο 35′ ο πρώτος αποχώρησε λόγω τραυματισμού για να μπει ο Δούμτσιος.

Πολλές ευκαιρίες και δύο δοκάρια

Εξαιρετικός ρυθμός, αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν (ειδικά από τον Πανιώνιο), δύο δοκάρια (ένα για κάθε ομάδα), ενώ και οι Κότνικ, Παπαδόπουλος είχαν τουλάχιστον από δύο εξαιρετικές επεμβάσεις.

Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά και «άγγιξε» το γκολ με τον Λυμπεράκη (1′), Σαραμαντά (2′), ενώ στο 8′ ο Λυμπεράκης είχε και δοκάρι μετά από φοβερό σουτ έξω από την περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και στη συνέχεια όταν στο 43′ ο Τσιλούλης ανάγκασε σε απίθανη απόκρουση τον Παπαδόπουλο μετά από σουτ μέσα από την περιοχή.

Ενδιάμεσα όμως και ο Αστέρας Τρίπολης είχε τις δικές του καλές στιγμές κυρίως με τον Λουίς Φερνάντεθ. Συγκεκριμένα στο 6′ με σουτ, στο 17′ όταν είχε ένα δοκάρι (με κεφαλιά), αλλά και στο 43′, όταν ο Κότνικ του είπε «όχι» με δύσκολη επέμβαση στο 43′.

Συνεχίστηκε ο καλός ρυθμός

Και στο δεύτερο μέρος είχαμε επίσης καλό ρυθμό, έστω κι αν οι κλασικές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες δεν ήταν τόσο πολλές όσο στο πρώτο.

Ο Ράσταβατς έριξε στη μάχη τους Τζίμα και Ριέρα (έδωσε πνοή), με τον Αστέρα να βελτιώνει σταδιακά την εικόνα του και να παίρνει τον έλεγχο, εκμεταλλευόμενος και την κούραση που εμφάνισε ο Πανιώνιος.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν εκ νέου στο 63΄ (σουτ Ριέρα), το 65′ (γύρισμα Τασούλη), το 68΄ (σουτ Τζίμα).

Ο Βόκολος, έστω και αν η ομάδα του δεν διαθέτει ποιοτικές εναλλακτικές λύσεις πήγε αρκετά «βαθιά» στον πάγκο του προκειμένου να δώσει ανάσες. Ο Πανιώνιος δεν απειλούσε ιδιαίτερα, όμως λίγο έλειψε να «κλέψει» το «τρίποντο» στο 90′, όταν ο Γρίβας «άγγιξε» το γκολ με κεφαλιά!

Είναι χαρακτηριστικό οτι ο προπονητής των φιλοξενούμενων δεν μπορούσε  πιστέψει πώς χάθηκε αυτή η ευκαιρία!

MVP: Η ομάδα του Πανιωνίου. Αν και καταδικασμένοι από πολλούς, η εικόνα των κυανέρυθρων πείθει οτι η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα παλέψει ως το φινάλε.

UP: Οι άμυνες των δύο ομάδων κράτησαν τις αρκετές φάσεις που δημιούργησαν οι αντίπαλες επιθέσεις. Εύσημα στους τερματοφύλακες Παπαδόπουλο και Κότνικ.

DOWN: Η αδυναμία των επιθέσεων Αστέρα και Πανιωνίου να εκμεταλλευτούν τις διόλου λίγες ευκαιρίες που αμφότερες έφτιαξαν.

Σκόρερ: –

Κίτρινες: 48′ Ντέλετιτς, 81′ Πασαλίδης, 87′  Τζίμας 87′  – 51′ Κόρμπος, 78′ Λυμπεράκης

Κόκκινες:

Δοκάρια: 17΄ Λ. Φερνάντεθ – 8′ Λυμπεράκης

Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας).

Βοηθοί: Οι Χ. Ακρίβος (Αθηνών) και Σ. Βασιλόπουλος (Έβρου).

Τέταρτος: Α. Βάτσιος (Δυτ. Αττικής).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Τασουλής, Μουνάφο (86′ Μπόρχα Φ.), Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ (61′ Ριέρα), Ντέλετιτς (60′ Τζίμας), Λουίς Φερνάντεθ (81΄ Κρεσπι), Μπαράλες (48′ Δουβίκας).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Παπανικολάου, Ρέντζας, Οικονομίδης (57′ Μιλόγεβιτς), Κόρμπος, Τσιλούλης (79′ Μαξίμοβιτς), Λυμπεράκης (79′ Γρίβας), Εμμανουηλίδης (35′ Δούμτσιος).

Το άρθρο «Όρθιος» και στην Τρίπολη ο Πανιώνιος! (0-0) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα