Οριστικο! Το Sportime το είχε γράψει, ο Λουτσέσκου μένει στον ΠΑΟΚ

Το Sportime σας είχε προϊδεάσει από τις 3 Δεκεμβρίου ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ετοιμάζει την επέκταση του συμβολαίου του Ραζβάν Λουτσέσκου και να που μερικές ημέρες μετά το ρεπορτάζ παίρνει «σάρκα και οστά».

Πλέον είναι κι επίσημα ότι Ιβάν Σαββίδης και Λουτσέσκου ήρθαν σε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας τους για περισσότερο από έναν χρόνο μάλιστα.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί ο ακριβής χρόνος του νέου συμβολαίου που θα υπογράψουν οι δύο πλευρές

κάτι που θα συμβεί μετά τις γιορτές όπως ενημερώνουν οι ασπρόμαυροι!

Το ρεπορτάζ του Sportime σας έφερε τον τίτλο «Προς παραμονή ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ» και μεταξύ άλλων τόνιζε πως:  «…

ΠΑΟΚ και Ραζβάν Λουτσέσκου θα συνεχίσουν μαζί. Τουλάχιστον αυτό είναι που βγαίνει από τη Θεσσαλονίκη, απόρροια και του θριάμβου στη Φρανκφούρτη. Η νίκη με την Άϊντραχτ έχει φέρει ατμόσφαιρα 2019 στο κλαμπ. Τότε δηλαδή που ο ΠΑΟΚ κατακτούσε αήττητος το πρωτάθλημα, αν και η συνέχεια τα επόμενα χρόνια θα μπορούσε να είναι διαφορετική, καλύτερη.

ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου δεδομένα δεν έχουν την σχέση συλλόγου, προπονητή που συναντάται στις περισσότερες ομάδες. Ο Ρουμάνος είναι ο κορυφαίος τεχνικός στην ιστορία του κλαμπ.

Το συμβόλαιό του τυπικά λήγει το καλοκαίρι που έρχεται».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι απολύτως ευχαριστημένη με τη δουλειά του Ρουμάνου τεχνικού και τη φετινή σεζόν, καθώς η ομάδα κλείνει το 2023 ούσα στην κορυφή της βαθμολογία της Super League με 35 βαθμούς μετά από 15 αγωνιστικές. Επίσης έχει προκριθεί στους «16» του Europa Conference League έχοντας ήδη προκριθεί στους «16».

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα