Ολυμπιακός: Το πλάνο Μαρτίνς για Σουντανί

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην υλοποίηση μιας μεταγραφής, όπως είναι του Χιλάλ Σουντανί, που μπορεί να αποδειχθεί λίρα 100.

Η μετακίνηση του από τη Νότιγχαμ, μπορεί να προκάλεσε ντόρο, θετικό αλλά και αρνητικό. Πολλά τα σχόλια που γράφτηκαν για το τι μπορεί να κάνει.

Αλλά αν δεν δεις έναν παίκτη στο χορτάρι, μην τον κρίνεις. Γιατί ο Ολυμπιακός μπορεί να έκανε την

κίνηση ματ.

Πέρσι αντιμετώπισε δύο τραυματισμούς. Ο δεύτερος πιο σοβαρός, αφού είχε να κάνει με το γόνατο. Έμεινε εκτός πάνω από 5 μήνες. Αλλά στα 6 συνολικά ματς με τη Νότιγχαμ, στο πρωτάθλημα, πρόλαβε να βάλει 2 γκολ.

Ο διεθνής Αλγερινός άσος, από το 2013 έως το 2018 ήταν στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Όπου πραγματικά τα έσπασε. Σε συνολικά 196 παιχνίδια έβαλε 86 γκολ και έδωσε 54 ασίστ.

Τρομερά νούμερα. Σε ένα πρωτάθλημα, που δεν διαφέρει πολύ από το δικό μας! Κρατήστε το αυτό!

Και δεν είναι μόνο αυτά, αφού σε κάθε ομάδα που αγωνίστηκε, μέχρι να πάει στη Νότιγχαμ, είχε εξαιρετικά στατιστικά.

Ο Ολυμπιακός πήρε μια μηχανή των γκολ

Αυτά τα οποία κάνουν λόγο για μία «μηχανή» των γκολ. Αυτή την «μηχανή» έφερε ο Ολυμπιακός. Και αυτή την «μηχανή» θέλει να αξιοποιήσει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Έτσι σε πρώτη φάση, ο Πορτογάλος τεχνικός θα χρησιμοποιεί τον Σουτανί σαν επιθετικό. Θα τον έχει για την γραμμή κρούσης. Είτε θα χρησιμοποιεί έναν επιθετικό, είτε θα παίζει με δύο.

Κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει ακόμα κι όταν έρθει ο επιθετικός που ψάχνει ο Ολυμπιακός. Γιατί οι Πειραιώτες θα φέρουν στράικερ. Και μάλιστα βαρβάτο.

Η έλευση ενός ακόμα μπομπέρ δεν έχει να κάνει με τον Σουντανί. Ο τελευταίος μπορεί να δώσει πολλά στο σκοράρισμα κι αυτά θέλει να πάρει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Μπορεί να παίζει και στα άκρα της επίθεσης, όπου αναμφίβολα θα υπολογίζεται κι εκεί, αλλά κυρίως η χρησιμοποίηση του θα είναι στην επίθεση.

Αν ο Σουντανί, που ιατρικά είναι έτοιμος και μπορεί να μπει άμεσα στις προπονήσεις, κάνει όσα έκανε και στην Κροατία με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, τότε εύκολα θα γίνει ένας από τους αγαπημένους της εξέδρας.

The post Ολυμπιακός: Το πλάνο Μαρτίνς για Σουντανί appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα