Ολυμπιακός: Το πλάνο για Βόλο, Τότεναμ και Παναθηναϊκό

Μία ημέρα έμεινε για τον αγώνα πρωταθλήματος που έχει το Σάββατο ο Ολυμπιακός με τον Βόλο, για την 3η αγωνιστική της Super League 1. Με τον τεχνικό της ομάδας του Πειραιά, Πέδρο Μαρτίνς, να έχει από την Πέμπτη όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Από τη στιγμή που επέστρεψαν και οι τελευταίοι διεθνείς και ο λόγος για τους Γιασίν

Μεριά και Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Αμφότεροι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με Τυνησία και Σερβία αντίστοιχα και τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού.

Στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς όμως δεν είναι μόνο ο αυριανός αγώνας με τους νεοφώτιστους. Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» σκέφτεται και τα ματς με Τότεναμ, αλλά και Παναθηναϊκό για Ευρώπη και Ελλάδα αντίστοιχα. Είναι σημαντικά παιχνίδια και καλείται ο Πορτογάλος να κάνει διαχείριση για να μπορέσει να ανταποκριθεί πλήρως η ομάδα στις υποχρεώσεις της.

Όσον αφορά τον αγώνα με τον Βόλο, αύριο στο Καραϊσκάκη, ο Μαρτίνς αυτό που σκέφτεται είναι να προχωρήσει σε αλλαγές. Ο Κούτρης φαίνεται πως θα είναι μέσα στη βασική ενδεκάδα αντί του Τσιμίκα, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα όλα δείχνουν πως θα έχει και ο Σουντανί. Δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν μείνει εκτός λίστας της Ευρώπης, αλλά από την άλλη όπως δήλωσε ο Μαρτίνς τους υπολογίζει αρκετά για το πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Μαρτίνς για συγκέντρωση (pic)

Οπότε ένα πλάνο ενδεκάδας για το αυριανό ματς έχει να κάνει με τους Σα, Κούτρη, Σισέ, Μεριά, Ομάρ, ενώ θέση διεκδικεί και ο Καμαρά αντί του βεβαρημένου με την Εθνική Μπουχαλάκη.

Ο Γκιλιέρμε είναι ο σίγουρος στο κέντρο και από εκεί και πέρα Σουντανί, Ποντένσε, Ελ Αραμπί και δεν αποκλείεται να δούμε τον Ραντζέλοβιτς αντί του Μασούρα. Ο οποίος επίσης έπαιξε με την εθνική Ελλάδας.

Όσον αφορά τα επόμενα ματς, με την Τότεναμ ο Μαρτίνς θα πάει με το κλασικό σχήμα, χωρίς όμως τον τραυματία Σεμέδο. Και το πιθανότερο είναι να ακολουθήσει την ίδια συνταγή της Ευρώπης και στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό την άλλη Κυριακή, για το πρωτάθλημα.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ολυμπιακός: Το πλάνο για Βόλο, Τότεναμ και Παναθηναϊκό appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα