Ολυμπιακός: Το μυαλό μόνο στη ρεβάνς

Δεν είχε την Πέμπτη ο Ολυμπιακός προπόνηση ενόψει της ρεβάνς με τη Βικτόρια Πλζεν, μετά από απόφαση του προπονητή της ομάδας. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς, μετά την ταλαιπωρία που τράβηξαν κατά την επιστροφή από την Τσεχία, αποφάσισε να δώσει ρεπό.

Έτσι ώστε να ξεκουραστούν μία ημέρα γεμάτη, από τη στιγμή που τελικά η αποστολή επέστρεψε στην Ελλάδα το απόγευμα της Τετάρτης. Και όχι το βράδυ μετά τον

αγώνα της Τρίτης. Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το αεροπλάνο δημιούργησε παράλληλα πρόβλημα στον Ολυμπιακό και στον προγραμματισμό που είχε ο Πέδρο Μαρτίνς. Για αυτό και ο Πορτογάλος έδωσε την Πέμπτη ρεπό.

Ολυμπιακός: Θα τους μιλήσει ο Πορτογάλος

Μετά, λοιπόν, από το χθεσινό ρεπό οι παίκτες του Ολυμπιακού πρόκειται σήμερα να δώσουν κανονικά το «παρών» στο Ρέντη. Έτσι ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Τρίτης με τη Βικτόρια Πλζεν στο Καραϊσκάκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τον επαναληπτικό κόντρα στους Τσέχους και πιο συγκεκριμένα τη ρεβάνς από το 0-0 της εκτός έδρας αναμέτρησης.

Στην προπόνηση έχει σκοπό ο Πέδρο Μαρτίνς να μιλήσει στους παίκτες του. Αναφορικά με τον πρώτο αγώνα απέναντι στην Πλζεν. Έχει σημειώσει αρκετά πράγματα ο Πορτογάλος τα οποία δεν του άρεσαν και θέλει να τους τονίσει, έτσι ώστε να αποφευχθούν τα λάθη αυτά.

Θα τους μιλήσει περισσότερο για τα όσα έγιναν στην Τσεχία, αλλά παράλληλα θα αναφερθεί και στη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως ο Πέδρο Μαρτίνς πρόκειται να μιλήσει και με κάποιους παίκτες τετ α τετ. Διότι δεν τους άρεσε η παρουσία τους και θέλει να τους τονώσει αλλά και να τους «ξυπνήσει» ψυχολογικά ενόψει της Τρίτης. Ο Πορτογάλος θέλει να δει διαφορετική την ομάδα του και σίγουρα με περισσότερο πάθος στο ματς.

Προκειμένου να έρθει η νίκη και παράλληλα η πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών των ομίλων του Champions League.

Το σίγουρο, πάντως, είναι πως το μυαλό όλων στην ομάδα του Πειραιά είναι στον αγώνα της Τρίτης. Γιατί είναι ένα σημαντικό ματς αναφορικά με τη συνέχεια του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και το πώς θα κυλήσει η χρονιά.

The post Ολυμπιακός: Το μυαλό μόνο στη ρεβάνς appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα