Ολυμπιακός: Τι κράτησε ο Μαρτίνς από την Βικτόρια Πλζεν

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για τα παιχνίδια με την Βικτόρια Πλζεν. Ο Πέδρο Μαρτίνς παρακολούθησε από κοντά την Τσέχικη ομάδα και κράτησε πολλά πράγματα.

Ο φάκελος με το όνομα Βικτόρια Πλζεν έχει πολλά στοιχεία μέσα. Το τμήμα αναλυτών του Ολυμπιακού φρόντισε να βρει πολλά πράγματα.

Έτσι υπήρχε μια καλή εικόνα

για την αντίπαλο των «ερυθρόλευκων» στον δεύτερο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να την δει από κοντά στο εντός έδρας 3-1 επί της Σίγκμα Όλομουτς, για την πρεμιέρα του τσέχικου πρωταθλήματος.

Ο Πορτογάλος διαπίστωσε και τις αντιδράσεις που έχει στην έδρα της. Τον τρόπο που αγωνίζεται, το πάθος που δείχνουν οι παίκτες, ακόμα και την ατμόσφαιρα στις εξέδρες.

Γιατί ανάλογη ατμόσφαιρα θα συναντήσει και ο Ολυμπιακός. Παράλληλα ο τεχνικός των Πειραιωτών διαπίστωσε πως η Πλζεν δεν είναι τόσο δυνατή στην κυκλοφορία της μπάλας.

Και στην πίεση, την οποία ζητάει ο Πέδρο Μαρτίνς και μάλιστα ψηλά, θα έχει θέματα η Πλζεν.

Είναι ένα σημαντικό στοιχείο το οποίο αναμένεται να αναλύσει και στους παίκτες του. Επίσης υπάρχουν αμυντικές αδυναμίες, αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό. Κατέγραψε αδυναμίες στις αλλήλοκαλύψεις μεταξύ των 4 παικτών της άμυνας.

Ολυμπιακός: Τα δυνατή σημεία της Πλζεν

Από την άλλη πλευρά υπογράμμισε το γεγονός πως η επιθετική λειτουργία γίνεται κυρίως από τα άκρα. Ο Κονγκολέζος, Τζόελ Καγιάμπα, που παίζει στο δεξί φτερό είναι επικίνδυνος. Και η εξουδετέρωση του θα είναι το πρώτο ζητούμενο.

Επίσης στα χαφ κινητήριος μοχλός είναι ο Χροζόφσκι. Που πουλήθηκε στην Γκενκ αντί 5 εκατ. ευρώ, αλλά η Πλζεν ζήτησε και πέτυχε να αποχωρήσει μετά τα ματς με τον Ολυμπιακό.

Η Βικτόρια Πλζεν την Παρασκευή φιλοξενείται από την Σλόβαν Λίμπερετς, για το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός θα έχει κατάσκοπο και στο συγκεκριμένο ματς.

Απλά οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πως το δείγμα δεν θα είναι καλό γιατί η Πλζεν θα έχει στο μυαλό της το μεταξύ τους ματς. Και αναμένονται διαφοροποιήσεις.

The post Ολυμπιακός: Τι κράτησε ο Μαρτίνς από την Βικτόρια Πλζεν appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα