Ολυμπιακός: «Θέλουμε να μείνεις εδώ»

09:40 5/5/2019 - Πηγή: Sportime

Το θέμα που «καίει» αυτές τις ημέρες και ασχολείται έντονα ο Ολυμπιακός είναι αυτό του Ζοσέ Σα! Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι τα έχουν βρει με την Πόρτο για την παραμονή του παίκτη στο μεγάλο Λιμάνι, καθώς ήταν δανεικός φέτος στην ομάδα.

Τα πράγματα όμως είναι απλά με την περίπτωση του Σα. Ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρος

απέναντι τόσο στον ίδιο όσο και στον μάνατζέρ του, τον θέλει στην ομάδα και του έστειλε και το μήνυμα αυτό.

Η ομάδα έχει περάσει στον παίκτη την επιθυμία της να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να τα βρουν, έτσι ώστε να συνεχίσουν μαζί.

Το έδειξε και ο Πέδρο Μαρτίνς με τις πρόσφατες δηλώσεις του, αλλά και γενικότερα οι επαφές που υπάρχουν με τον παίκτη αλλά και το στενό του περιβάλλον ο Ολυμπιακός τονίζει συνεχώς ότι τον θέλει και τη νέα σεζόν στην ομάδα.

Το επιθυμεί και ο ίδιος, όπως και ο Ολυμπιακός

Βέβαια και ο Σα από την πλευρά του με όποιον και αν έχει μιλήσει αυτό που έχει τονίσει είναι πως θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το είπε και στον μάνατζέρ του σε επικοινωνία που είχε μαζί του, αλλά από την άλλη αυτό που θέλει είναι να εξαργυρώσει και την καλή του φετινή χρονιά.

Πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, βρήκε θέση στην εθνική Πορτογαλίας και φυσικά αυτά είναι στοιχεία τα οποία ο ίδιος θέλει να τα εκμεταλλευτεί για την εξασφάλιση ενός καλού συμβολαίου με τον Ολυμπιακό και αυτά είναι που θα τονίσει και ο μάνατζέρ του στη συνάντηση που θα έχει με τους διοικούντες την ομάδα μέσα στην εβδομάδα.

Έρχεται και με ενδιαφέρον από αλλού…

Στην Ελλάδα αναμένεται από αύριο ο μάνατζερ του Σα και πληροφορίες αναφέρουν πως ο εκπρόσωπος του Πορτογάλου θα έχει μαζί του και το ενδιαφέρον από ομάδα της Ισπανίας, αλλά όχι της Μπέτις.

Κάτι το οποίο όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία πλευρά, αλλά και να ισχύει αυτό δε σημαίνει ότι ο παίκτης θα φύγει.

Η πλευρά του Σα το ενδιαφέρον αυτό έχει σκοπό να το χρησιμοποιήσει υπό την έννοια ότι ο Ολυμπιακός τον βοήθησε να φτιάξει όνομα και θέλει να το εξαργυρώσει με καλό συμβόλαιο στους Πειραιώτες.

The post Ολυμπιακός: «Θέλουμε να μείνεις εδώ» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα