Ολυμπιακός: Θέλει Μπουφάλ, αλλά όσο πιέζει ο χρόνος παίζουν όλοι

Η αλήθεια αυτή τη στιγμή είναι πως ο Ολυμπιακός αυτό που θέλει για τα εξτρέμ του είναι τον Μπουφάλ της Σαουθάμπντον.

Ο Ολυμπιακός όσον αφορά τη συγκεκριμένη θέση έχει ρίξει όλο του το βάρος σε αυτή την περίπτωση. Η οποία όμως γνωρίζουν καλά οι Πειραιώτες ότι πρόκειται για μία δύσκολη υπόθεση. Ο παίκτης ψάχνεται για καλύτερο πρωτάθλημα, αν και το κίνητρο του Τσάμπιονς Λιγκ δεν τον αφήνει καθόλου

αδιάφορο.

Επίσης ο Ολυμπιακός κάνει την οικονομική υπέρβαση για τον Μπουφάλ, χωρίς όμως να έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη μέχρι τώρα. Θα συνεχίσει να επιμένει η ομάδα του Πειραιά για τον Μαροκινό, αλλά από την άλλη πλέον ο χρόνος πιέζει. Για αυτό και όσο περνούν οι ημέρες οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρχίσει να κοιτούν και άλλες περιπτώσεις για τα εξτρέμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: «Μία… ανάσα από Μπρούμα»

Μία υπόθεση την οποία δεν έχει αφήσει, όπως φαίνεται, ο Ολυμπιακός είναι αυτή του Γκάρι Ροδρίγκες. Είναι μία… μπλεγμένη υπόθεση, με τον παίκτη να είχε συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε με την οποία λένε στην Τουρκία ότι έλυσε και έχει συμβόλαιο με την Αλ Ιτιχάντ. Κάτι που σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να τα βρουν τόσο με την Αλ Ιτιχάντ, όσο και με τον παίκτη.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν, φυσικά, και άλλα ονόματα στη λίστα για εξτρέμ. Οι Πορτογάλοι ανέφεραν την Πέμπτη σε δημοσίευμά τους πως ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του Μπρούμα!

Ο 25χρονος εξτρέμ της Αϊντχόφεν είναι στη λίστα των «ερυθρόλευκων», αλλά από πλευράς Πειραιωτών δεν προκύπτει ότι είναι τόσο κοντά ο παίκτης. Το κανάλι «TV24» ανέφερε πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει την κίνησή του και βρίσκεται μία… ανάσα από την απόκτησή του!

Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα θα κλείσει το θέμα του εξτρέμ. Δεν θέλει ο Ολυμπιακός να το… τραβήξει μέχρι το τέλος των μεταγραφών και όλα δείχνουν ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχουμε οριστικές εξελίξεις.

Το άρθρο Ολυμπιακός: Θέλει Μπουφάλ, αλλά όσο πιέζει ο χρόνος παίζουν όλοι εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα