Ολυμπιακός: Τα δεδομένα με Σλούκα και το «ντόμινο» με Ζοτς

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να καραδοκεί στην γωνία για την απόκτηση του Κώστα Σλούκα. Ο παίκτης έχει ξεκαθαρίσει ότι αν φύγει από την Φενέρμπαχτσε θέλει να γυρίσει στους «ερυθρόλευκους».

Το μαχαίρι όμως και το καρπούζι το κρατάει η Φενέρ, με την οποία έχει συμβόλαιο ο παίκτης.

Οι Τούρκοι, βέβαια, ασχολούνται αυτές τις μέρες με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, κάτι που αρχικά πολλοί έλεγαν ότ ίσως προκαλέσει «ντόμινο» και αλλάξει τα δεδομένα με

τον Σλούκα.

Τα τουρκικά ΜΜΕ έλεγαν σήμερα ότι το κλίμα στις επαφές Ομπράντοβιτς – διοίκησης άρχισε να γίνεται καλό. Βέβαια ακόμα κι αν μείνει ο Ζοτς, δεν είναι βέβαιο ότι θα μείνει και ο Σλούκας.

Είναι πια ξεκάθαρο ότι αν προταθεί μείωση στον Ελληνα γκαρντ, τότε θα αποχωρήσει από την ομάδα και θα οδεύσει προς τον Πειραιά. Όλα δείχνουν ότι οι Τούρκοι δύσκολα δεν θα ψαλιδίσουν το συμβόλαιο του Σλούκα. Όλα θα ξεκαθαρίσουν όμως, όταν θα φανεί τι θα γίνει με τον Ζοτς. Όταν κλείσει αυτό το κεφάλαιο θα ξεκινήσουν οι επαφές με Σλούκα. Είπαμε ότι αν η Φενέρ βάλει «ψαλίδι» στο συμβόλαιό του, ο παίκτης θα πει «αντίο».

Θα μείνει μόνο αν οι Τούρκοι δεν του κάνουν καμία μείωση. Εκεί ο Σλούκας δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλωστε, αφού το συμβόλαιό του θα μείνει ως έχει, άρα θα μείνει εν ισχύ.



«Θετικός» ο Βεζένκοφ

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις επαφές με τον Σάσα Βεζένκοφ. Το όλο θέμα είναι σε καλό δρόμο, η απόσταση που υπήρχε αρχικά μειώνεται και ο παίκτης είναι κοντά στην παραμονή.

Στο μεταξύ, η ομάδα συνεχίζει να ψάχνει και για ξένο γκαρντ και ο Τσαρλς Τζένκινς παραμένει στην κορυφή της λίστας της, ενώ τυπικό είναι το θέμα της παραμονής του Βασίλη Σπανούλη.

Το άρθρο Ολυμπιακός: Τα δεδομένα με Σλούκα και το «ντόμινο» με Ζοτς εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα