Ολυμπιακός: Τα χαμόγελα για τις επιστροφές

Σε λίγες ημέρες ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Μετά τις Εθνικές ο Ολυμπιακός παίζει με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League

1. Η ομάδα του Πειραιά έχει κάθε λόγο να χαμογελά ενόψει του ματς με τους «κιτρινόμαυρους».

Διότι ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει τα προβλήματα του να μειώνονται αισθητά ενόψει της επανέναρξης των επίσημων αναμετρήσεων.

Είχε αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει ο Πορτογάλος κόουτς πριν από τους αγώνες των Εθνικών ομάδων. Κανείς δεν ξεχνά πως ο Ολυμπιακός αναγκάστηκε να παίξει απέναντι στην Άρσεναλ χωρίς σημαντικούς ποδοσφαιριστές.

Στο πρώτο ματς έλειψαν οι Μπα, Σεμέδο, Βρουσάι ενώ στην Αγγλία επέστρεψε ο Μπα, αλλά έμειναν εκτός λόγω τραυματισμών οι Βαλμπουενά, Χασάν!

Πλέον όμως τα πράγματα είναι καλά για την ομάδα του Πειραιά. Σεμέδο, Αβραάμ, Βαλμπουενά και Χασάν έχουν μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Έχουν τεθεί κανονικά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς και είναι έτοιμοι για το ματς της Κυριακής.

Παράλληλα και ο Μαντί Καμαρά γύρισε καλά από την εθνική Γουινέας. Είχε ένα πρόβλημα στον αστράγαλό του, αλλά είναι όλα καλά. Ακολούθησε βέβαια αποθεραπεία μετά από την επιστροφή του στην Ελλάδα, αλλά είναι σε θέση να αγωνιστεί την Κυριακή.

Ολυμπιακός: Πως έχει το θέμα Λιβάγια…

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα