Ολυμπιακός: Τα απίθανα πράγματα που κάνει ο Μπάμπης Κωστούλας και το μήνυμα του που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο

Ολυμπιακός: Απίθανα πράγματα κάνει φέτος (σ.σ. και πέρσι έκανε αλλά δεν είχαν πάρει τέτοια έκταση) ο 17χρονος Μπάμπης Κωστούλας, με τη φανέλα της Κ19 του Ολυμπιακού.

Ο νεαρός επιθετικός είναι από τις μεγαλύτερες ελπίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου και ένας από τους παίκτες που πρέπει να βασιστεί ο Ολυμπιακός για το χτίσιμο της επόμενης μέρας.

Όμως ο Μπάμπης Κωστούλας

δεν έχει πάρει, δυστυχώς, το χρόνο που δικαιωματικά του αναλογεί στην πρώτη ομάδα των ερυθρόλευκων.

Στην Ελλάδα δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να ξεπεράσουμε το… κόμπλεξ της ηλικίας. Έτσι ο 17χρονος Κωστούλας μάλλον λογίζεται ως υπερβολικά μικρός και δεν αξιοποιείται από την πρώτη ομάδα των ερυθρόλευκων.

Ολυμπιακός: Τα απίθανα πράγματα που κάνει ο Μπάμπης Κωστούλας και το μήνυμα του που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο

Κάποιες προπονήσεις ή ακόμα και συμμετοχές θα έπρεπε να έχει ο Κωστούλας με τους μεγάλους του Ολυμπιακού.

Ο πανηγυρισμός του αλά Γιουσέφ Ελ Αραμπί, μετά το γκολ με την Μπάγερν, δείχνει πως ο παίκτης έχει… πρότυπο το Μαροκινό επιθετικό του Ολυμπιακού και σοφό θα ήταν εκτός από το να τον βλέπει από την τηλεόραση να προπονηθεί και κάποιες φορές μαζί του, ώστε να μαθαίνει και να μπολιάζεται από την εμπειρία του Ελ Αραμπί.

Κρίμα να είναι τρίτος επιθετικός ο δανεικός Ναβάρο, που έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – σε κενό τέρμα – και όχι ο Κωστούλας. Που στην τελική τέτοιο τετ α τετ δεν θα έχανε με τίποτα.

Αν έστω τον έβαζε για λίγο ο Ολυμπιακός σε ένα παιχνίδι θα έβλεπε την αξία του να εκτοξεύεται άμεσα. Το σώμα πάντως για να αντέξει τις απαιτήσεις του αντρικού το έχει.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Έτριβαν τα μάτια τους με τους μικρούς του Ολυμπιακού οι άνθρωποι της Μπάγερν Μονάχου

Μεντιλίμπαρ: Τον ήθελε κατευθείαν στον πάγκο και γι αυτό δεν θα έρθει Ελλάδα

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα