Ολυμπιακός: Στο κάδρο και ο Ρέτσα σύμφωνα με τους Πολωνούς

Σε αναζήτηση αριστερού μπακ βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Η υπόθεση του Χοακίν Πικέρες εξελίσσεται σε θρίλερ και στο τραπέζι έχουν πέσει και εναλλακτικές.

Μία εξ αυτών είναι ο Αρκάντιους Ρέτσα σύμφωνα με τον Πολωνό δημοσιογράφο Πιοτρ Κοζμίνσκι. Ο τελευταίος υποστηρίζει πως οι Πειραιώτες έχουν κάνει την κίνησή τους για τον συμπατρώτη του.

Για αρκετά χρόνια ο 26χρονος αγωνιζόταν στη χώρα του με τελευταίο ποδοσφαιρικό σταθμό τη Βίσλα Πλοκ. Από εκεί ήρθε η μεταγραφή στην

Αταλάντα. Στο Μπέργκαμο, όμως, δεν έχει καταφέρει να στεριώσει. Δόθηκε δανεικός μία χρονιά στη ΣΠΑΛ και την επόμενη στην Κροτόνε. Τη σεζόν που μας πέρασε με «πιταγκορίτσι» αγωνίστηκε σε 30 ματς στη Serie A και είχε δύο γκολ και επτά ασίστ.

Παίζει όλη την πλευρά αριστερά και ο Πιοτρ Κοζμίνσκι τονίζει πως Ολυμπιακός και Στρασβούργο είναι τα δύο κλαμπ που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον. Σημειώνει ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν μπορεί να συγκριθεί με το γαλλικό ή το ιταλικό, αλλά το πλεονέκτημα των «ερυθρόλευκων» είναι πως αγωνίζονται στο Champions League. Τέλος, ο Ρέτσα έχει συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμη με την Αταλάντα και το ποσό που απαιτείται για να πουληθεί δεν είναι αμελητέο.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός: Θρίλερ με Πικέρες – Έκανε ρελάνς η Παλμέιρας!

Ξάνθη: Θέλει Μπέλιτς από Ολυμπιακό!

Κορονοϊός: 2.472 τα νέα κρούσματα, 133 οι διασωληνωμένοι

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα