Ολυμπιακός: Στην δωδεκάδα ο Κόνιαρης

20:06 2/1/2020 - Πηγή: Sportime

Ο Ολυμπιακός σε λίγη ώρα υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε για την 17η αγωνιστική της Euroleague και ο Κεστούτις Κεμζούρα συμπεριέλαβε κανονικά στην δωδεκάδα τον Αντώνη Κόνιαρη.

Ο νεαρός γκαρντ των “ερυθρόλευκων” τις τελευταίες ημέρες ήταν κλινήρης και δεν είχε λάβει μέρος στην προπόνηση της ομάδας του Πειραιά.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός-

Ομπράντοβιτς: Love to hate!

Αναλυτικά ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί κόντρα στους Τούρκους για την 17η αγωνιστική της Euroleague: Βασίλης Σπανούλη, Τέιλορ Ρότσεστι, Γούιλ Τσέρι, Γουέιντ Μπάλντγουιν, Μπράντον Πολ, Κώστας Παπανικολάου, Σάσα Βεζένκοφ, Όγκουστιν Ρούμπιτ, Γιώργος Πρίντεζη, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Γούιλι Ριντ.

View this post on Instagram

Gameday vs. @fbbasketbol Peace and Friendship Stadium 21:00 @novasportsgr 1HD Live score update: twitter.com/olympiacosbc #OLYFNB https://www.ticketmaster.gr/osfpbc @euroleague Round 17 – – – – – #OlympiacosBC | #WeAreOlympiacos | #TogetherWeFight

A post shared by Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) on Jan 1, 2020 at 11:06pm PST

View this post on Instagram

Πάρε ΤΩΡΑ και εσύ θέση στις εξέδρες του ΣΕΦ στην πρώτη αναμέτρηση της ομάδας μας για το 2020 με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε (02/01, 21.00), για να κάνουμε… ποδαρικό με το δεξί και παράλληλα να γιορτάσουμε μέσα από μια σειρά χάπενινγκ που ετοίμασε για εσάς η ΚΑΕ Ολυμπιακός τον ερχομό του νέου έτους! #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight

A post shared by Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) on Jan 2, 2020 at 6:14am PST

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ολυμπιακός: Στην δωδεκάδα ο Κόνιαρης appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα