Ολυμπιακός: Σοκαρισμένος ο Κεμζούρα με την αποχώρηση Μπλατ

Ντέιβιντ Μπλατ και Ολυμπιακός αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους ανακοινώνοντας «διαζύγιο» την Κυριακή (6/10). Ο άμεσος συνεργάτης του Αμερικανοϊσραηλινού τεχνικού Κεστούτιτς Κεμζούρα, δηλώνει σοκαρισμένος από την εξέλιξη αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ισπανοί: Στέλνουν τον Πασκουάλ στον Ολυμπιακό!

Ο Λιθουανός τεχνικός μίλησε στο λιθουανικό «15min.lt» λέγοντας: «Σοκαρίστηκα. Νομίζω πως όλοι ένιωσαν το ίδιο. Ετοιμάζαμε κάποιες

αλλαγές και πιστεύαμε πως θα έχουμε περισσότερο χρόνο. Αλλά αυτή είναι η ζωή μας. Πρέπει να αποδεχόμαστε τις αποφάσεις των ιδιοκτητών. Ήταν σοκαριστικό, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Συνεχίζοντας ο Κεμζούρα που ήταν βοηθός του Μπλατ και στις Μπενετόν – Νταρουσάφακα,πρόσθεσε: «Αστειευτήκαμε για το πως έχουμε επιζήσει σε δυσκολότερες στιγμές. Ίσως κι εγώ δεν έκανα το κομμάτι μου. Δεν ήταν μόνο λάθος του. Ωστόσο, ο πρώτος προπονητής παίρνει όλη την ευθύνη. Αλλά έγινε τόσο γρήγορα».

Εξάλλου να αναφέρουμε πως η διοίκηση των Πειραιωτών ζήτησε από τον 49χρονο τεχνικό να αναλάβει την ομάδα για τα επόμενα δύο παιχνίδια, όπως αναφέρεται στη συνέντευξή του.

Ο ίδιος είπε πάνω σε αυτό: «Έχω άλλα πρόβλημα τώρα. Πως να προετοιμάσω την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο για το παιχνίδι της Παρασκευής. Χάρη στον Μπλατ είμαι εδώ και τού είμαι ευγνώμων. Όπως και με άλλα, πολλά πράγματα στην καριέρα του. Μού έδωσε πολλά. Όπως είναι η κατάσταση τώρα, δεν μπορώ να τα… πετάξω όλα. Έχω μια υποχρέωση».

Κάνε follow στο Sportime

Κάνε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολούθησε το Sportime στο Instagram

The post Ολυμπιακός: Σοκαρισμένος ο Κεμζούρα με την αποχώρηση Μπλατ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα