Ολυμπιακός: «Ψυχρός πόλεμος» Μαρτίνς – Φορτούνη

Δεν πάμε πολύ πίσω χρονικά. Προηγούμενο Σάββατο. Ημίχρονο με Απόλλωνα. Αλλαγή, ο Φορτούνης, πιάνοντας τον προσαγωγό του.

Μετά το πέρας του αγώνα, ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε λόγο για τεχνική απόφαση και ουχί θέμα τραυματισμού, την ίδια στιγμή που το περιβάλλον του παίκτη «φωτογράφιζε» το αντίθετο.

Την επομένη το πρωί, στο Ρέντη, ο Φορτούνης δεν βγήκε καν για προπόνηση, δίνοντας συνέχεια στις ενοχλήσεις της προηγούμενης μέρας και ο Πορτογάλος προπονητής, χωρίς καν να μιλήσει μαζί του, τον «έκοψε» από την αποστολή για τον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι. Τι ειπώθηκε και γράφτηκε στο μεσοδιάστημα

πλέον γνωστό. Φρέσκα κουλούρια.

Την Τετάρτη, αμά τη επιστροφή της ομάδας στα πάτρια εδάφη, ο «Φορτου» πήρε μέρος στην προπόνηση των «κομμένων» και εκείνων που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κουλούρης: Ζορίζεται αφάνταστα στη Β’ Γαλλίας και βλέπει την έξοδο!

Το ίδιο και μέχρι χθες. Στο ίδιο διάστημα η απόλυτη απάθεια και από τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μανουριάσει για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου στο «Etihad», έχοντας ήδη δημιουργήσει στο μυαλό του το πλάνο απόδρασης αύριο στο Ηράκλειο, χωρίς να έχει ασχοληθεί επί προσωπικού με τον πάλαι ποτέ αρχηγό του Ολυμπιακού.

Την ίδια ώρα, που ο Φορτούνης δεν έχει προκαλέσει –και ορθώς βάσει ιεραρχίας- ένα τετ α τετ με τον Πορτογάλο τεχνικό για να λύσει οιαδήποτε απορία/αίσθηση έχει προκληθεί ανάμεσά τους μετά την αλλαγή του στο «Καραϊσκάκης». Συνάμα, στα αποδυτήρια η εν λόγω αιωρούμενη κόντρα περνάει στο ντούκου.

Δε συζητιέται και οι παίκτες αφήνουν τον χρόνο να επουλώσει την πληγή. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται πολύ σοβαρά να ΜΗΝ πάρει καν τον 28χρονο επιτελικό χαφ στην αποστολή για τον αγώνα για τον ΟΦΗ. Εξάλλου, για το βασικό σχήμα ούτε λόγος με τους Εμβιλά, Καμαρά και Βαλμπουενά να ΄ναι οι επικρατέστεροι για τον άξονα στο 4-3-3 του Ολυμπιακού.

Το άρθρο Ολυμπιακός: «Ψυχρός πόλεμος» Μαρτίνς – Φορτούνη εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα