Ολυμπιακός: Προς αναβολή οι αγώνες με Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν

O Ολυμπιακός μετρά πλέον τρία κρούσματα COVID-19. Ως εκ τούτου οι Πειραιώτες έστειλαν επιστολή στην Γ.Γ.Α και στον Ε.Ο.Δ.Υ ζητώντας οδηγίες. Πρόκειται για την ίδια ακριβώς διαδικασία που είχε ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός πριν από τον αγώνα του στην Αγία Πετρούπολη. Που τελικά αναβλήθηκε.

Θα παίξει τελικά ο Ολυμπιακός

σε Βαρκελώνη και Λιόν; Αυτό είναι το ερώτημα που υφίσταται πλέον καθώς οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη διασπορά του COVID-19. Ως γνωστόν το πρωί της Δευτέρας (16/11) ανακοινώθηκε ότι ανιχνεύτηκε ένα ακόμα κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα (συνολικά τρία).

Για να είναι απόλυτα καλυμμένοι οι παράγοντες του Ολυμπιακού ενημέρωσαν τις αρμόδιες αρχές. Και πλέον εκείνες είναι που αφού λάβουν γνώση της κατάστασης θ’ αποφασίσουν για τον αν οι Πειραιώτες θα ταξιδέψουν.

Οι Πειραιώτες κανονικά θα αναχωρούσαν για την Βαρκελώνη το πρωί της Τρίτης (17/11) με πτήση τσάρτερ. Περιμένουν την απόφαση αν και με βάση τις υπάρχουσες συνθήκες θεωρείται πάρα πολύ δύσκολο να ταξιδέψουν. Και προφανώς οδεύουμε προς αναβολή των αγώνων του με Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν.

Το άρθρο Ολυμπιακός: Προς αναβολή οι αγώνες με Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα