Ολυμπιακός πρόγραμμα: Το Καραϊσκάκη κρίνει τα πάντα

Ολυμπιακός πρόγραμμα: Ένας ιδιαίτερα σημαντικός μήνας ξεκινάει από αύριο, με το «Γ. Καραϊσκάκης» να παίζει καθοριστικό ρόλο.

Η έδρα των «ερυθρολεύκων» αποτελεί το δυνατό τους χαρτί και είναι αυτό που θέλουν να εκμεταλλευτούν, καθώς από τα παιχνίδια του Νοεμβρίου, τα τέσσερα είναι εντός έδρας.

Η αρχή γίνεται με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης το βράδυ της Πέμπτης (4/11) για την 4η αγωνιστική του Europa League. Με νίκη, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς σκαρφαλώνει και πάλι στην κορυφή του ομίλου.

Έτσι,

θα κρατά την τύχη στα χέρια της στα δύο εναπομείναντα ματς με τη Φενέρμπαχτσε και την Αντβέρπ. Παράλληλα, η πρωτιά προσφέρει την απευθείας πρόκριση στους 16 του θεσμού.

Από ‘κει και πέρα σειρά παίρνει η Super League. Το πρώτο εμπόδιο είναι ο Ιωνικός την Κυριακή (7/11), με τη νίκη φυσικά να αποτελεί μονόδρομος για να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ηρεμία στη διακοπή.

Έπειτα από δύο εβδομάδες έρχεται η μοναδική εκτός έδρας αποστολή του μήνα, κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Σε ένα παιχνίδια που έχει μεγάλες πιθανότητες να αποτελέσει ντέρμπι κορυφής σε απόσταση ενός βαθμού!

Μόλις τρία βράδια αργότερα, ο Δημήτρης Πέλκας και η παρέα του έρχονται στην Ελλάδα, ενώ ο Νοέμβριος ολοκληρώνεται με το παιχνίδι με τον Βόλο.

Ολυμπιακός πρόγραμμα – Αναλυτικά τα παιχνίδια του Νοεμβρίου:

4/11: Ολυμπιακός – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

7/11: Ολυμπιακός – Ιωνικός

21/11: ΑΕΚ- Ολυμπιακός

25/11: Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε

28/11: Ολυμπιακός – Βόλος

Keywords
Τυχαία Θέματα