Ολυμπιακός: Προχωράει σε μηνύσεις και θα ζητήσει επανάληψη του αγώνα

Δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια ο Ολυμπιακός και θα προχωρήσει σε κινήσεις μετά τα όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν γνωστό πως τη Δευτέρα πρόκειται να κατατεθούν μηνύσεις και αγωγές. Στους διαιτητές και σε «όλη την εγκληματική οργάνωση που τους περιβάλλει».

Παράλληλα, η ομάδα του Πειραιά έχει σκοπό να ζητήσει από τα αρμόδια όργανα του πρωταθλήματος την επανάληψη

του αγώνα με τον Βόλο! Εξαιτίας της «σκοπούμενης αλλοίωσης του αποτελέσματος του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μαρινάκης: «Το ποτήρι της αλητείας και της βρωμιάς ξεχείλισε»

Επίσης για μία ακόμη φορά τονίστηκε πως αν δεν υπάρξουν αλλαγές προσώπων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τα οποία θα εγγυώνται την ακεραιότητα του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός θα αποχωρήσει!

Συγκεκριμένα σχολιάστηκε από τους «ερυθρόλευκους»: «Αν δεν γίνουν άμεσες αλλαγές προσώπων που θα εγγυώνται την ακεραιότητα της διοργάνωσης, δεν θα συνεχίσουν να νομιμοποιούν αυτή την φαρσοκωμωδία με την συμμετοχή του Ολυμπιακού».

Κάτι το οποίο τόνισε και ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης, στην προσωπική δήλωση που έκανε με το τέλος του αγώνα.

Αναμένονται, λοιπόν, εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τις αποφάσεις που έχουν πάρει οι «ερυθρόλευκοι» και για τον τρόπο που θα κινηθούν από εδώ και πέρα.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ολυμπιακός: Προχωράει σε μηνύσεις και θα ζητήσει επανάληψη του αγώνα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα