Ολυμπιακός: Πόσα σημαντικά ματς έχασε φέτος ο Γκος;

Σίγουρα ο Ολυμπιακός έκανε μία καλή κίνηση το καλοκαίρι φέρνοντας πίσω στην Ελλάδα τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, αφού πρόσθεσε στο ρόστερ του έναν πρωταθλητή της Euroleague.

Μάλιστα την κούπα την κατέκτησε απέναντι του, φορώντας τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης

και πληγώνοντας τους «ερυθρόλευκους».

Ο Αμερικανός ήρθε για να έχει συγκεκριμένο ρόλο και φάνταζε ιδανικός προκειμένου να συμπληρώσει τον Τόμας Γουόκαπ, τον Αϊζάια Κάνααν και τον Κώστα Σλούκα.

Ωστόσο ο τελευταίος αποφάσισε να πάει στον Παναθηναϊκό και ο Γκος πήρε ακόμα πιο πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το θέμα είναι ότι αν και έχει βοηθήσει πάρα πολύ στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, είναι αρκετά επιρρεπείς σε τραυματισμούς και μάλιστα πριν από κρίσιμες αναμετρήσεις.

Αυτό κοστίζει στην κούραση των παικτών που μένουν… πίσω και ο Γιώργος Μπαρτζώκας πρέπει να βρει τον καλύτερο δυνατό τρόπο να τον καλύψει.

Ολυμπιακός: Τα ματς που έχασε Γκος!

Φυσικά το πρώτο παιχνίδι που μας πάει το μυαλό, δε θα μπορούσε να μην είναι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί που Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος δεν αγωνίστηκε, αφού είχε νιώσει ενοχλήσεις στον προημιτελικό.

Έτσι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο του σκόρερ στα φετινά ντέρμπι, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ούτε στο Super Cup είχε βρεθεί στο παρκέ, φυσικά τότε απολύτως δικαιολογημένα, με τη γυναίκα του να φέρνει στο κόσμο το παιδί τους.

Από κει και πέρα, ο Αμερικανός έχει χάσει 8 από τα 26 παιχνίδια της φετινής Euroleague, με τα πιο σημαντικά να είναι τα παρακάτω:

Μπαρτσελόνα (εντός)Αρμάνι Μιλάνο (εκτός)Μονακό (εκτός)Ρεάλ Μαδρίτης (εντός)Ρεάλ Μαδρίτης (εκτός)

Την ίδια στιγμή και από τη Basket League έχει απουσιάσει και πάλι σε 8 αναμετρήσεις από τις 18 που έχει δώσει η ομάδα του Πειραιά, αν και εκεί μπορεί να καλυφθεί πολύ πιο εύκολα.

Πλέον η χρονιά φτάνει στα πιο κρίσιμα παιχνίδια της, με τον Ολυμπιακό να έχει μπροστά του τα playoffs της Euroleague αλλά και τους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Εκεί μία τυχόν απουσία του θα έχει πολύ αρνητικά αποτελέσματα, αφού ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα χρειαστεί κάθε παίκτη του στο top επίπεδό του.

Ενώ αν δεν αλλάξει η κατάσταση, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κοιτάξει το καλοκαίρι τις επιλογές του και να βρει την καλύτερη δυνατή επιλογή για την ομάδα.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα