Ολυμπιακός: Πώς πήραν στα αποδυτήρια τη φυγή Καρβαλιάλ – Αυτός ξενέρωσε!

Μετά από πολύ μικρή παρουσία του Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία του με τον Πορτογάλο και φυσικά τον Πέδρο Άλβες.

Ο 58χρονος Πορτογάλος δεν κατάφερε να αλλάξει την κατάσταση στην ομάδα, στα κρίσιμα παιχνίδια δεν απέδωσε όπως έπρεπε και χάθηκε κάθε εμπιστοσύνη ότι μπορεί να… χτίσει ένα ρόστερ που θα επιστρέψει στην κορυφή.

Πλέον ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα είναι αυτός που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας και θα προσπαθήσει να ανατρέψει το

κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια και επιτέλους ο Ολυμπιακός να παίξει ανεκτό ποδόσφαιρο.

Ωστόσο υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ερωτηματικό και έχει να κάνει με τους παίκτες, πολλοί από τους οποίους ήρθαν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με την υπογραφή του πρώην προπονητή των «ερυθρολεύκων».

Ούτε ένας, μήτε δύο, αλλά 6 από δαύτους «έπιασαν» λιμάνι με τις ευλογίες τους. Έχουμε και λέμε: Ναβάρο, Κάρμο, Ορτα, Καμπράλ, Τσικίνιο και Ζέλσον Μάρτινς!

Μόνο οι δύο τελευταίοι αποτελούν περιουσιακά στοιχεία στον Ολυμπιακό και μετά το καλοκαίρι, ενώ οι υπόλοιποι το πιο πιθανό είναι να αποχωρήσουν το καλοκαίρι και μόνο αν πείσουν θα γίνει κίνηση για χάρη τους.

Οπότε, ο νέος προπονητής δεν πρόκειται να βάλει το χέρι του στη φωτιά για τους πρώτους τέσσερις που καλώς ή κακώς αφίχθησαν με την πρότερη κατάσταση.

Ένας από αυτούς που ξενέρωσε πολύ πάντως, ήταν ο Φραν Ναβάρο που ήρθε με πολλές περγαμηνές αλλά ΔΕΝ έχει βγάλει μάτια και πλέον μπορεί αν συνεχίσει έτσι, να χάσει τη θέση του βασικού που είχε.

Ο Καρβαλιάλ ήταν από αυτούς που τον πίστευαν πάρα πολύ, ενώ οι δυο τους είχαν και αρκετές συνομιλίες. Είναι γνωστό άλλωστε ότι και στη λίστα του Conference League θα τον είχε βάλει, ωστόσο λόγω της κατάσταση με τον Μαντί Καμαρά έπρεπε να προσθέσει χαφ και όχι επιθετικό.

Λογικό λοιπόν και επόμενη η αποχώρηση των Πέδρο Αλβες, Καρβαλιάλ να ΄χει προκαλέσει ανάλογους κλυδωνισμούς και στα αποδυτήρια μιας και η πλειονότητα των «δανεικών» αφίχθη στον Ολυμπιακό με τις πλάτες των Πορτογάλων για να «αρπάξει» σε λεπτά.

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Πώς, Καρβαλιάλ – Αυτός,olybiakos, pos, karvalial – aftos