Ολυμπιακός: Ποια η αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τη χαμένη έφεση

Ολυμπιακός: Ποια η αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τη χαμένη έφεση για τους ερυθρόλευκους ενώ παραμένει η πρωτόδικη τιμωρία με μηδενισμό στον αγώνα, μείον τρεις βαθμούς, κατοχύρωση του παιχνιδιού στον Παναθηναϊκό με 0-3 και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών (με Παναιτωλικό και ΑΕΚ).

Καθόλου δεν άρεσε στον Βαγγέλη Μαρινάκη η εξέλιξη της υπόθεσης της τιμωρίας του Ολυμπιακού λόγω της κροτίδας που έπεσε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο

Ολυμπιακός ούτε στην έφεση δικαιώθηκε, έτσι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει πάρει την απόφαση για τα επόμενα βήματα των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός: Ποια η αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τη χαμένη έφεση

Ποια θα είναι αυτά;

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα ζητήσει συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στον οποίο σκοπό έχει να καταθέσει την έντονη διαμαρτυρία των ερυθρόλευκων για τις «συνεχιζόμενη αδικία σε βάρος του Ολυμπιακού».

Δεν έχει σκοπό ο Βαγγέλης Μαρινάκης να αφήσει έτσι τη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς θεωρούν στον Ολυμπιακό άδικη την απόφαση σε βάρος του.



Να σημειωθεί πως από την αρχή της υπόθεσης είχε βγει μία δυσαρέσκεια στον Ολυμπιακό για την… αφωνία των κυβερνητικών βουλευτών Πειραιά, οι οποίοι δεν πήραν θέση για την τιμωρία του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ήδη υπήρξαν εξελίξεις με το θέμα του Metropolitan και την απομάκρυνση του γιατρού του Ολυμπιακού Χρήστου Θέου, ο οποίος είναι διευθυντής στο ορθοπεδικό τμήμα του Metropolitan.

Tην ίδια ώρα μην ξεχνάμε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ηγείται ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους Media που περιλαμβάνουν το πρώτο σε τηλεθέαση Mega, σάιτ κ.α.. Δεν θα είναι… έκπληξη να υπάρξει έντονη αντίδραση και από εκεί.

Διαβάστε επίσης:

Απορρίφθηκε η έφεση που έκανε ο Ολυμπιακός – Παραμένει η τιμωρία του

Ολυμπιακός: Ζητείται τύχη

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα