Ολυμπιακός: «Πεταμένα» ημίχρονα και ανατροπές! (vids)

23:34 2/4/2019 - Πηγή: Sportime

Ο Ολυμπιακός ελκύει τον κόσμο του με το ποδόσφαιρο που παίζει και όχι μόνο, αφού η δομή του είναι τέτοια που αρέσει στον φίλαθλο, που αγαπάει το ποδόσφαιρο. Έχει και την ποιότητα να το υποστηρίξει. Τι γίνεται όμως στα παιχνίδια με το μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, που θέλει το αποτέλεσμα;

Συμβαίνει φέτος, κυρίως στον δεύτερο γύρο, να έχει θέματα, στα πρώτα 45 λεπτά. Κυρίως γιατί οι αντίπαλοι, μελέτησαν καλά τον τρόπο που λειτουργεί.

«Χτυπούν» στην πρώτη πάσα, στα δύο χαφ

και τα δύο στόπερ. Εκεί υπάρχει θέμα στην λειτουργία της ομάδας και… αρρυθμία στην άμυνα. Το έκανε η ΑΕΚ και προηγήθηκε στο Καραϊσκάκη. Το έκανε ο Ατρόμητος την προηγούμενη Κυριακή. Το έκανε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ. Το έκανε η Ντιναμό Κιέβου, στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη, παρά το ότι δέχθηκε πρώτη γκολ και το συνέχισε όλο το 90λεπτο για να πάρει εκείνο το κομβικό 2-2.

Βέβαια ο Ολυμπιακός όλα τα αλλάζει στο δεύτερο ημίχρονο, για να πάρει τις νίκες που θέλει. Εκτός από το ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, που το οδυνηρό πρώτο ημίχρονο ήταν κομβικό για την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Σίγουρα αυτό το κομμάτι χρίζει και γίνεται μεγάλης ανάλυσης από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος έχει την ικανότητα να γυρίσει ματς, κατά την διάρκεια του. Ωστόσο παρατηρούνται λάθη ακόμα και στον καταρτισμό της ενδεκάδας, που κοστίζει.

Τουλάχιστον όπως φάνηκε στα μέχρι στιγμής παιχνίδια. Δύο αλλαγές στο ημίχρονο με την ΑΕΚ και όλα τούμπα για το θριαμβευτικό 4-1. Δύο αλλαγές στο ημίχρονο με τον Ατρόμητο, για την μεγάλη ανατροπή.

Οι αγώνες στους οποίους ο Ολυμπιακός ανέτρεψε το σκορ και πήρε τη νίκη…

The post Ολυμπιακός: «Πεταμένα» ημίχρονα και ανατροπές! (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα