Ολυμπιακός: Όλα καλά με Σεμέδο, τίποτα το ανησυχητικό

22:50 8/7/2019 - Πηγή: Sportime

Ανησύχησε κάπως ο Ολυμπιακός στο φιλικό ματς με την Ντιναμό Κιέβου, το οποίο ήταν το πρώτο της ομάδας επί αυστριακού εδάφους. Αυτό γιατί στο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Ρούμπεν Σεμέδο!

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός ένιωσε ένα σφίξιμο κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του ματς. Και προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του, ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να τον αντικαταστήσει. Τη θέση του, να σημειωθεί, πήρε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Έτσι ο Σεμέδο

είδε το υπόλοιπο ματς του Ολυμπιακού από τον πάγκο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, είδε τον παίκτη. Ο οποίος, ευτυχώς, δεν αντιμετωπίζει κάτι το σοβαρό και είναι όλα καλά. Ένιωσε απλώς ένα σφίξιμο και αυτό έχει να κάνει με την προετοιμασία της ομάδας.

Έχει πιεστεί ο Πορτογάλος, ο οποίος δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας με τους υπόλοιπους. Και προσπαθεί και ο ίδιος από την πλευρά του να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται.

Όπως και να έχει το θετικό είναι πως δεν αντιμετωπίζει κάτι το σοβαρό και ο Ολυμπιακός μπορεί να τον υπολογίζει στη συνέχεια. Το πιθανότερο είναι να μην αγωνιστεί την Τετάρτη με το Αμβούργο, έτσι ώστε να ξεκουραστεί και παράλληλα να προφυλαχθεί.

The post Ολυμπιακός: Όλα καλά με Σεμέδο, τίποτα το ανησυχητικό appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα