Ολυμπιακός: Όχι στα 5 εκατ. ευρώ της Τζένοα για Κούτρη

Ο Ολυμπιακός δέχεται έντονες πιέσεις για τον Λεονάρντο Κούτρη. Μάλιστα έγινε γνωστό πως είπε όχι σε πρόταση της Τζένοα, που ήταν στο ποσό των 5 εκατ. ευρώ.

Ήταν γνωστό πως ο 23χρονος αριστερός μπακ ήταν στην ατζέντα της ιταλικής ομάδας. Πολλές φορές τον παρακολούθησε σε φετινά του παιχνίδια. Ειδικά δε αυτό με την Μίλαν, στο Καραϊσκάκη, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Έτσι κι έκανε την κίνηση της για την απόκτηση του Κούτρη.

Ωστόσο το ποσό των 5 εκατ. ευρώ δεν ικανοποίησε τους Πειραιώτες, που ήταν αρνητικοί.

Ο Ολυμπιακός γνώριζε για το ενδιαφέρον της Τζένοα, αλλά με βάση και την άρνηση του, στην πρόταση που έγινε, φέρεται να είναι πρόθυμος να συζητήσει με ποσά από 7 εκατ. ευρώ και πάνω.

Δεν αποκλείεται η Τζένοα να επανέρθει για τον Λεονάρντο Κούτρη, με νέα βελτιωμένη πρόταση.

Πάντως δεν παίζει μόνη της στο συγκεκριμένο… κόλπο. Η Φιορεντίνα είναι μία ακόμα ιταλική ομάδα, που τσεκάρει τον Κούτρη.

Οι «βιόλα» έχουν μεγάλο φάκελο, με στοιχεία για τον 23χρονο διεθνή αμυντικό. Τον έχει παρακολουθήσει σε πολλά παιχνίδια.

Δεν αποκλείεται να κάνουν την δική τους κίνηση για να τον αποκτήσουν. Το σίγουρο είναι πως έχουν έναν… μπούσουλα, με βάση τα χρήματα που ζητάει ο Ολυμπιακός.

Κάτι που δείχνει πως το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι αναμένεται να είναι έντονο για τον Λεονάρντο Κούτρη.

Κι όλα αυτά ενώ βρίσκεται μόλις στον δεύτερο χρόνο του στον Ολυμπιακό. Ωστόσο ξεχώρισε γρήγορα και έδειξε πως έχει μεγάλες δυνατότητες.

Οριστικό: Στον Πανιώνιο ο Ανδρούτσος

Ολυμπιακός: Οι επιστροφές των τριών και ο Λεβαδειακός

The post Ολυμπιακός: Όχι στα 5 εκατ. ευρώ της Τζένοα για Κούτρη appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα