Ολυμπιακός: Ο Βρουσάι η μεγαλύτερη απώλεια από τη νίκη…

Δεύτερο σερί ματς στο οποίο ο Ολυμπιακός δεν καταφέρνει να πάρει τη νίκη στο πρωτάθλημα.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και τώρα στο Καραϊσκάκη δεν κατάφερε να νικήσει τον Άρη, μετά το ισόπαλο 1-1.

Το θέμα όμως από τον αγώνα με τον Άρη δεν είναι το αποτέλεσμα. Αυτό πραγματικά, μικρό το κακό. Μία ισοπαλία ήταν με τον Ολυμπιακό

να βρίσκεται με διψήφιο αριθμό διαφοράς μπροστά από το δεύτερο του πρωταθλήματος.

Το σοβαρό του αγώνα με τον Άρη είναι ο τραυματισμός του Μάριου Βρουσάι…

Υπάρχουν φόβοι για σοβαρό τραυματισμό και μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή του οποίου φέτος ήταν η χρονιά του. Κατάφερε να μπει στην εξίσωση της ομάδας, να κερδίσει θέση ακόμη και στη βασική ενδεκάδα και να έχει καθοριστική παρουσία σε κάποια παιχνίδια.

Πραγματικά κρίμα για έναν τέτοιον ποδοσφαιριστή σε νεαρή ηλικία εκεί που κάνει το ξεπέταγμά του να παθαίνει έναν σοβαρό τραυματισμό. Μακάρι να μην είναι κάτι το σοβαρό και να επανέλθει σύντομα στη δράση.

Αυτό είναι το πιο σοβαρό από το θέμα του αποτελέσματος…

Όπως επίσης το ίδιο ισχύει και για τον τραυματισμό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Τραυματίστηκε στον ώμο και το θέμα είναι να μην έχει κάτι το σοβαρό ώστε να επιστρέψει επίσης σύντομα στην αγωνιστική δράση.

Η άμυνα ψάχνει σταθερότητα…

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ολυμπιακός κατάφερε να βγάλει στην επίθεση πράγματα. Όχι όσα θα έπρεπε για να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, αλλά «κουνήθηκε» και μπόρεσε να βγάλει φάσεις.

Ιδιαίτερα από τη στιγμή που μπήκε μέσα στο γήπεδο ο Βαλμπουενά, η ομάδα του Πειραιά έγινε πιο κινητική. Ο Γάλλος πάντα δίνει το κάτι παραπάνω έτσι έγινε και τώρα μπαίνοντας ως αλλαγή αντί του τραυματία Βρουσάι.

Από εκεί και πέρα όμως στην άμυνα τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα…

Εκεί οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν μία σταθερότητα το τελευταίο διάστημα. Δικαιολογίες υπάρχουν και όχι απλά για να γραφτούν, αλλά γιατί έτσι είναι η κατάσταση.

Ξεκάθαρα ο Σα δε διανύει την καλύτερή του αγωνιστική κατάσταση. Έχει πλέον σε κάθε ματς κάτι στο παιχνίδι του το οποίο το δείχνει αυτό. Έχει κοστίσει αυτό, αλλά δεν είναι και ο μοναδικός ο οποίος κάνει λάθη.

Ο Ολυμπιακός δέχτηκε πάλι γκολ σε μία φάση στην οποία τα στόπερ του δεν υπήρχαν, αλλά και τα μπακ του έχασαν τους παίκτες τους. Φυσικά αναφέρομαι στη φάση του πέναλτι.

Βέβαια θα πει κανείς ότι για να μπει γκολ θα πρέπει να υπάρξει το λάθος και έτσι γίνεται πάντα.

Αλλά οι «ερυθρόλευκοι» τελευταία έχουν αρκετά λάθη στην πίσω γραμμή.

Όμως θα πρέπει να συνυπολογιστεί και το γεγονός πως η άμυνα του Ολυμπιακού έχει νέα πρόσωπα. Ξαφνικά άλλαξε σχεδόν όλη η αμυντική γραμμή της ομάδας και μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα έχουν έρθει και όλα τα δυνατά ματς μαζεμένα.

Το θέμα είναι μέσα στην Ολλανδία να παρουσιαστεί η άμυνα όπως πρέπει, για να μην αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα και να καταφέρει να πάρει ο Ολυμπιακός την πρόκριση.

ΥΓ: Επειδή ανέφερε ότι τα μπακ έχασαν τους παίκτες τους στο πέναλτι, Μπρούνο και Μαντσίνι Ρέαμπτσιουκ και Ανδρούτσος αντίστοιχα, να γραφτεί όμως ότι και η κίνηση του Ανδρούτσου στο 1-0 του Ολυμπιακού είναι καταπληκτική. Είχε το μυαλό εκείνη τη στιγμή να αποφασίσει να κάνει το γύρισμα στον Φορτούνη για να πλασάρει σε κενή εστία. Το μεγαλύτερο ποσοστό των ποδοσφαιριστών που θα βρισκόντουσαν στη θέση του Ανδρούτσου, θα δοκίμαζαν το απευθείας σουτ. Εκεί όμως ο Ανδρούτσος είχε την ψυχραιμία να βγάλει ασίστ και όχι τον εγωισμό να χριστεί σκόρερ.

ΥΓ2: Δεύτερο… φιλικό στο οποίοι οι «ερυθρόλευκοι» χάνουν βαθμούς στο πρωτάθλημα. Το πρώτο ήταν με τον ΠΑΣ Γιάννινα στον πρώτο γύρο (1-1) και τώρα με τον Άρη στο Καραϊσκάκη (1-1)…

Μαρτίνς: «Αναλαμβάνουμε την ευθύνη, θα ανακάμψει η ομάδα» (vid)

Το άρθρο Ολυμπιακός: Ο Βρουσάι η μεγαλύτερη απώλεια από τη νίκη… εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα