Ολυμπιακός: Ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν είχε άλλη επιλογή για την 11άδα κόντρα στον Ατρόμητο – Βασικοί Μπρνιτς και Καρβάλιο!

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ είχε μετρημένα κουκιά για να κάνει τις επιλογές του στη βασική ενδεκάδα των «ερυθρολεύκων» κόντρα στον Ατρόμητο (20:30, Novasports). Ο Ολυμπιακός πρέπει να στερηθεί τις υπηρεσίες των Κώστα Φορτούνη, Μαντί Καμαρά, Ελ Αραμπί και τον Μπιέλ τελικά! Επομένως τα περιθώρια ήταν στενά για τον Πορτογάλο κόουτς που δίνει μεγάλη ευκαιρία στον Μπρνιτς!

Αυτό που είχε στο μυαλό του Κάρλος Καρβαλιάλ ήταν να βάλει στο αρχικό σχήμα τον Πεπ

Μπιέλ αντί του Κώστα Φορτούνη. Και θα το έκανε. Αλλά τελικά, δεν θα μπορέσει, με τον Ισπανό να μην μπορεί αν αγωνιστεί λόγω ίωσης. Η έκπληξη είναι λοιπόν ο Ιβάν Μπρνιτς! Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός θα πάρει θέση στην ενδεκάδα! Για πρώτη φορά από τότε που ήρθε στον Ολυμπιακό.

Από το παιχνίδι στο Περιστέρι έμεινε εκτός και ο Μαντί Καμαρά, ως πρόβλημα επίσης της τελευταίας στιγμής.

Φαβορί για τη θέση του Αφρικανού μέσου ήταν ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Τόσο ο Έλληνας μέσος, όσο και ο Μπιέλ ήταν που έπρεπε να αρπάξουν την ευκαιρία από τα μαλλιά. Αμφότεροι όμως δεν είναι στην ενδεκάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο Ολυμπιακός θα παίξε με τον Ζόο Καρβάλιο στο χαφ στην προσπάθεια να χτιστεί νικηφόρο σερί στη Stoiximan Super League.

Το έτερο δίλημμα ήταν ανάμεσα σε Ντόι και Μπινκόν για παρτενέρ του Παναγιώτη Ρέτσου που επιστρέφει. Ο Ανδρέας Ντόι κέρδισε τη κούρσα, όπως αναμενόταν.

Ο Ατρόμητος έχει προβλήματα, επίσης, Διότι, Αγκιμπού Καμαρά και Κούντε (δανεικοί από τον Ολυμπιακό) δεν είναι διαθέσιμοι.

Οι ενδεκάδες που επέλεξαν Κάρλος Καρβαλιάλ και Σάσα Ίλιτς

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόι, Ρέτσος, Ορτέγκα, Έσε, Καρβάλιο, Μπρνιτς, Ποντένσε, Μασούρας, Ελ Κααμπί.

Η ενδεκάδα του Ατρομήτου: Τσιτώντας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Ιμερέκοφ, Τζαβέλλας, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Γιουμπιτάνα, Αθανασίου, Βαλένσια

Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον Ατρόμητο από την Stoiximan! / Our line-up for today’s match against Atromitos is powered by @Stoiximan! #Olympiacos #slgr #​ATROLY #Stoiximan pic.twitter.com/IExrgEP4OG

Olympiacos FC (@olympiacosfc) December 21, 2023

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα