Ολυμπιακός: Ο Χασάν δικαιώνει τον ποδοσφαιρικό του… πατέρα

Ολυμπιακός: Δεν γκρινιάζει. Όπως ο προκάτοχός του (Γκερέρο). Σχεδόν πότε. Ακόμη και πέρυσι που έβαλε 15 γκολ σε 32 αγώνες με την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Δεν κοστίζει ένα σκασμό λεφτά.

Όπως ο Ελ Αραμπί (και με το δίκιο του, μετρώντας 11 γκολ σε 10 αγώνες). Νιώθει υπόχρεος στον προπονητή του. Περισσότερο από κάθε άλλον παίκτη στο τωρινό ρόστερ του Ολυμπιακού.

Εκείνος πέρυσι έβαλε

πλάτες για να «πιάσει» το λιμάνι όταν δεν υπήρχε καν στα ραντάρ του scouting department. Αυτός φέτος «φαγώθηκε» ξανά για να τον βγάλει από τη ναφθαλίνη στην Μπράγκα (σ.σ.: τελευταίο ματς τον περασμένο Σεπτέμβριο).

Αυτόν ξέρει, αυτόν (τυφλά) εμπιστεύεται ο Πέδρο Μαρτίνς. Αισθάνεται ευλογημένος που ο Ολυμπιακός του κάνει διεθνές promotion. Ήρθε πριν 15 ημέρες. Πέρασε ιατρικά και τον άφησαν stand by για δύο ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ο Ολυμπιακός δε θα πάρει άλλο παίκτη… (vid)

Άλλος θα μανούριαζε στη θέση του. Εκείνος, ανέμενε στωικά το τηλέφωνό του ατζέντη του μια και το deal του Ντανιέλ Ποντένσε είχε προτεραιότητα. «Νιώθω σαν το σπίτι μου…», είπε ο κύριος που όπως τον Σεπτέμβριο του 2018 στη Νέα Σμύρνη, έτσι και προχθές στο Περιστέρι σημείωσε το buzzer beater, εξαργυρώνοντας την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Ατάκα που υποδηλώνει θέληση, θυσία, διάθεση, κίνητρο, δίψα!

Ο Αχμέντ Χασάν αισθάνεται σα να μην έφυγε ποτέ από τον Ολυμπιακό. Μολονότι πέρασαν έξι μήνες. Βρήκε σπίτι στην ίδια περιοχή (Γλυφάδα). Συχνάζει στα ίδια στέκια, βγάζει την ίδια «διαθεσιμότητα» στην καθημερινότητα στο Ρέντη, μα κυρίως ενσαρκώνει με απόλυτη σαφήνεια τον αγωνιστικό ρόλο που ΄χει στο μυαλό του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Χασάν, ο οποίος είναι ο κολλητός του Σαλάχ στα αποδυτήρια της εθνικής Αιγύπτου, έχει δώσει το μπόι που απουσίαζε στο box για τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης που το καλοκαίρι του 2015 «κόπηκε» στα ιατρικά από την Μπενφίκα εξαιτίας ενός προβλήματος στην καρδιά βγάζει… υγεία με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων» μιας και αποτελεί το «πλήρες πακέτο».

Ο σέντερ φορ-ρολίστας με αίσθηση του γκολ για τον Ολυμπιακό, ο ποδοσφαιρικός «γιόκας» που «κουμπώνει» αρμονικά στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ολυμπιακός: Ο Χασάν δικαιώνει τον ποδοσφαιρικό του… πατέρα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα