Ολυμπιακός: Ο Μπα που δικαιώνει τον Μαρτίνς

Απέναντι στον Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός είχε δύο σημαντικές απουσίες και ο λόγος για τους Ματιέ Βαλμπουενά, Αβραάμ Παπαδόπουλο. Αμφότεροι ήταν τραυματίες και δεν μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα στο Αγρίνιο.

Έτσι ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε αλλαγές στη βασική του ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο ματς, με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Αντί του Αβραάμ Παπαδόπουλου ο Πορτογάλος τεχνικός προτίμησε τον Ουσεϊνού Μπα.

Επέλεξε

να αφήσει τον Γιασίν Μεριά στον πάγκο και να εμπιστευτεί τον 24χρονο στόπερ από τη Σενεγάλη.

Ο Μπα είχε να παίξει από το ματς πρωταθλήματος με τη Λαμία στο Καραϊσκάκη. Όποτε επίσης είχε αγωνιστεί ως βασικός στην ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων». Μιλάμε για ένα διάστημα περίπου δύο μηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Ο Ραντζέλοβιτς τραγουδάει… Γαρμπή (vid)

Παρόλα αυτά όμως ο Μπα περίμενε την ευκαιρία του και να δείξει ότι είναι έτοιμος όποτε του ζητηθεί. Αυτό έκανε κόντρα στον Παναιτωλικό.

Μπήκε μέσα και τα πήγε καλά. Δεν έλειψαν κάποια λάθη μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η γενικότερη εικόνα του ήταν θετική.

Δουλεύει καθημερινά ο Μπα στο Ρέντη και αυτό είναι κάτι που το λένε άπαντες στην ομάδα. Έχει χαμηλά το κεφάλι και περιμένει το κάλεσμα από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Από την πλευρά του ο Πορτογάλος κόουτς των Πειραιωτών έχει εκφραστεί με καλά λόγια στο παρελθόν για τον Μπα. Βλέπει τις προσπάθειες του παίκτη και σίγουρα θα του δώσει και άλλες ευκαιρίες. Άλλωστε ο Ολυμπιακός έχει αρκετό δρόμο μπροστά του και οι υποχρεώσεις του θα μεγαλώσουν με την είσοδο της ομάδας στο Κύπελλο Ελλάδας.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ολυμπιακός: Ο Μπα που δικαιώνει τον Μαρτίνς appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα