Ολυμπιακός: Ο απίστευτος… κόφτης Κορδόν στις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου

Ολυμπιακός: Ο απίστευτος… κόφτης Κορδόν στις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου που δεν ενεργοποιήθηκε το καλοκαίρι επειδή δεν ήθελε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Ολυμπιακός πέρασε στην εποχή των Κάρλος Καρβαλιάλ και Πέδρο Άλβες, όμως αυτό δεν σημαίνει πως ο Αντόνιο Κορδόν δεν έχει λόγο

στην ομάδα του Πειραιά.

Το προσωπικό πρόβλημα του Αντόνιο Κορδόν τον αναγκάζει να βρίσκεται όλο και περισσότερο καιρό στην Ισπανία, όμως στην Αθήνα βρίσκεται το δεξί του χέρι Ναβάρο αλλά και ο γιος του Κορδόν, ο οποίος στελεχώνει το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας.

Ολυμπιακός: Ο απίστευτος… κόφτης Κορδόν στις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου

Ο Αντόνιο Κορδόν έχει αναλάβει πλέον ρόλο επιτελικό σε όλες τις ομάδες ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη (σ.σ. Κορδόν και Μέντες βρίσκονται πίσω από τον Λοπετεγκί που ακούγεται για τον πάγκο της Νότιγχαμ) ενώ βρίσκεται σε συχνή επικοινωνία απευθείας με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Στον Ολυμπιακό διαφαίνεται πως αυτή την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και ο… κόφτης Κορδόν στις μεταγραφικές προσθήκες των ερυθρόλευκων. Ποιος είναι αυτός; Κανένας παίκτης πάνω από 30 χρονών.

Μέχρι στιγμής πάντως ο Ολυμπιακός δεν έχει δείξει σοβαρό ενδιαφέρον για παίκτη που να έχει μπροστά το 3 από την ηλικία του. Στα 28 ο Άντρε Σίλβα, στα 29 ο Χέλντερ Κόστα, στα 28 ο Κάρλος Βινίσιους.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Ο Άλβες από εκεί θα πάρει παίκτες

Ολυμπιακός: Ψάχνεται για μεταγραφική βόμβα ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα