Ολυμπιακός: Μισή ντουζίνα οι μνηστήρες και «βάση» τα 15!

Για τον Τσιμίκα, η στήλη τα έγραψε αμέσως μετά την πρόκριση επί της Άρσεναλ. Με την προϋπόθεση και την ελπίδα πως η λαίλαπα της πανδημίας δεν θα στοιχειώσει για πολύ καιρό την ανθρωπότητα, ο Ολυμπιακός δεν «ακούει» τίποτα λιγότερο από 25 εκατ. ευρώ.

Και δεν είναι και λίγοι εκείνοι που στοιχηματίζουν στον Πειραιά – και το έχω ξαναγράψει – πως η τιμή και οι προτάσεις για τον «Τσίμι» θα ξεπεράσουν τα 30.Πάμε και

στον δεύτερο που η αξία του εκτοξεύτηκε μετά τα τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια, τον Καμαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρινάκης: «Να μείνουμε σπίτι, για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους δικούς μας ανθρώπους»

Πάλι από τούτη τη γωνιά διαβάσατε πως αντίστοιχα για τον Αφρικανό, οι «ερυθρόλευκοι» δεν δελεάζονται με τίποτα που δεν θα έχει το «2» μπροστά. Μέχρι τον Ιανουάριο, για παράδειγμα, θα καθόντουσαν στο τραπέζι για ένα ποσό 13-15 εκατ. ευρώ. Δεν ήρθε ποτέ κάτι περισσότερο από 10 (8 εκατ. λίρες για την ακρίβεια).

Τώρα διαβάζω πως γυάλισε στη Γουλβς. Ισχύει. Το σίγουρο είναι πως ο Ισά (που τον εκπροσωπεί), όπως και όλος ο μηχανισμός του Ολυμπιακού στην Αγγλία έχει αναλάβει το πουσάρισμα του Καμαρά, με τα νέα πλέον τιμολογιακά δεδομένα. Τα πρώτα δείγματα, τουλάχιστον πριν το ξέσπασμα της πανδημίας, θετικότατα. Έχω ξαναγράψει πως δεν υπάρχει ομάδα της Premiership που δεν έχει τσεκάρει τον Καμαρά. Στην τιμή τα χαλάγαμε. Πλέον, υπάρχουν τουλάχιστον 6 ομάδες στο Νησί που δεν θεωρούν υπερβολικό το 15αρικο. Και αυτό, ως βάση.

The post Ολυμπιακός: Μισή ντουζίνα οι μνηστήρες και «βάση» τα 15! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα