Ολυμπιακός μεταγραφές 6/7: Τελείωσε του Ελ Αραμπί

00:48 6/7/2019 - Πηγή: Sportime

Ολυμπιακός μεταγραφές 6/7: Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής η μεταγραφή του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό, με την υπογραφή του συμβολαίου. Ο ποδοσφαιριστής δεν ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ, καθώς πήγε μέχρι αργά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Αυτό γιατί χρειάστηκαν κάποιες ώρες για τα διαδικαστικά ζητήματα και τις τελευταίες λεπτομέρειες που υπήρχαν. Ο παίκτης όμως έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο και πλέον η ανακοίνωση της απόκτησής του μεταφέρεται για το Σάββατο.

Ημέρα

την οποία ο Ελ Αραμπί θα ταξιδέψει για την Αυστρία. Εκεί όπου θα ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας του Πειραιά και να ξεκινήσει προπονήσεις με τους «ερυθρόλευκους». Τον παίκτη περιμένει και ο Πέδρο Μαρτίνς, έτσι ώστε να τον εντάξει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται στο κλίμα της ομάδας.

Ολυμπιακός μεταγραφές 6/7

Μάλιστα το τέλος της μεταγραφής του Μαροκινού, έκανε γνωστό ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή που ήταν μαζί του στην ΠΑΕ. Στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας ο παίκτης έβγαλε φωτογραφία με τον μάνατζέρ του, φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα.

Να σημειωθεί πως ο παίκτης συμφώνησε για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Όπως αναφέρει και ο μάνατζερ του στα social media.

En fin de contrat avec Al-Duhail (D1 Qatar), l’attaquant marocain Youssef Al-Arabi vient de s’engager pour trois saisons avec l’Olympiakos Le Pirée @lequipe pic.twitter.com/SatGu9W2YU

— Bilel Ghazi (@BilelGhazi) July 5, 2019

The post Ολυμπιακός μεταγραφές 6/7: Τελείωσε του Ελ Αραμπί appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα