Ολυμπιακός: Με το… σπαθί του και όχι με θαύματα

Ο Ολυμπιακός έχει πολλές ελπίδες να επαναλάβει την επική του πρόκριση με την Άρσεναλ, κάτι που κέρδισε με το σπαθί του και όχι με θαύματα.

Μια μεγάλη βραδιά έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός. Κοντράρεται με την Άρσεναλ για τους «16» του Europa League. Και με το σπαθί του κέρδισε το δικαίωμα να σκέφτεται την πρόκριση.

Θαύματα

στο ποδόσφαιρο υπάρχουν. Αλλά γίνονται μία φορά. Ο Ολυμπιακός, αυτό που έχει κάνει τα τρία τελευταία χρόνια, με αγγλικές ομάδες, δεν το λες θαύμα.

Η περσινή επική πρόκριση με την Άρσεναλ, μπορεί να ήρθε στην παράταση, αλλά ήταν προϊόν δουλειάς. Εκείνη την περίοδο οι Πειραιώτες ήταν σε τρομερή κατάσταση.

Πήγαν στο Λονδίνο με την ήττα 1-0 από το πρώτο παιχνίδι. Αλλά φαινόταν στα πρόσωπα των παικτών πως το είχα. Κάτι που τόνισε και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Για να έρθει το γκολ του Σισέ κι εκείνο του Ελ Αραμπί να δώσουν το εισιτήριο. Με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει κάθε χρόνο αγγλική ομάδα.

Και τα πάει πολύ καλά. Το 2018 απέκλεισε την Μπέρνλι στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Το 2019 έφερε 2-2 εντός με την Τότεναμ για την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο δεύτερο ματς στο Λονδίνο προηγήθηκε 2-0 και από κάποια παιδικά λάθη στην άμυνα ηττήθηκε με 4-2. Στο Γιουρόπα Λιγκ απέκλεισε την Άρσεναλ.

Στην πορεία έμεινε εκτός από την Γουλβς αν και στάθηκε άτυχος στον επαναληπτικό (1-1 εντός, ήττα 1-0 εκτός). Με το δεύτερο ματς στο «Μολινό» να διεξήχθη τον Αύγουστο, λόγω της πανδημίας.

Φέτος αντιμετώπισε την Μάντσεστερ Σίτι, όπου γνώρισε ήττες και στα δύο ματς. Γενικά ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δημιουργήσει ένα σύνολο, που έχει τέτοια αυτοπεποίθηση όπου όλα μπορούν να συμβούν.

Το άρθρο Ολυμπιακός: Με το… σπαθί του και όχι με θαύματα εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα