Ολυμπιακός: Με την ευχή να τελειώσει…

Αρχίζει σήμερα και ο Ολυμπιακός τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη σεζόν 2020-21.

Κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη οι «ερυθρόλευκοι». Αυτό το οποίο εύχομαι εγώ είναι αυτή η σεζόν να ολοκληρωθεί εντός λογικών χρονικών πλαισίων.

Να μην πάμε πάλι στην επόμενη αγωνιστική περίοδο όπως έγινε φέτος με τον τελικό του Κυπέλλου. Διότι να θυμίσω ό,τι συνέβη δεν

είχε να κάνει με τον κορονοϊό. Αλλα ήταν τα θέματα που έκανε τη σεζόν 2019-20 να τελειώσει, ενώ έχει αρχίσει το νέο πρωτάθλημα!

Τα αφήνει όμως όλα αυτά πίσω του ο Ολυμπιακός και μπροστά του έχει το πρωτάθλημα της νέας περιόδου. Δεν είναι ακόμη έτοιμη η ομάδα, λείπουν παίκτες οι οποίοι θα αποκτηθούν, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες πωλήσεις (Σεμέδο, Καμαρά).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Πρώτη για Εμβιλά, μέσα και ο Κάιπερς!

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ακόμη δρόμο για να μπορέσουν να βγάλουν στο γήπεδο αυτό που θέλει να έχει και φέτος ο Πέδρο Μαρτίνς. Αυτό γιατί λείπουν παίκτες σε σημαντικές θέσεις, όπως αυτή του αριστερού μπακ, αλλά και γιατί υπάρχουν ποδοσφαιριστές καινούργιοι οι οποίοι δεν έχουν προλάβει να μπουν στο κλίμα.

Μιλάμε για τους Πέπε, Εμβιλά. Ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα παίξουν μεγάλο ρόλο στον τρόπο που θέλει ο Μαρτίνς να παρουσιάσει τον Ολυμπιακό.

Καλή αγωνιστική χρονιά, λοιπόν, η οποία αρχίζει σήμερα για τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη με τον Αστέρα Τρίπολης…

ΥΓ: Το θέμα του Σεμέδο δεν είναι τελειωμένο, φαίνεται ότι θα έχει ακόμη κάποια επεισόδια. Τώρα το που θα καταλήξει η μπίλια θα δείξει.

ΥΓ2: Ο Μπουφάλ εξαρχής ήταν δύσκολη περίπτωση, δεν έγινε στην πορεία, ο Ολυμπιακός όμως έχει παλέψει για πολλές τέτοιες περιπτώσεις και έχει βγει νικητής. Θα δείξει τώρα…

ΥΓ3: Έχει δικαίωμα να κάνει αλλαγές στη λίστα του για τα ματς με την Ομόνοια, αλλά εδώ που φτάσαμε δύσκολα ο Πέδρο Μαρτίνς θα διαλέξει να βάλει στη «μηχανή» της ομάδας κάποιον παίκτη ο οποίος θα αποκτηθεί από το Σαββατοκύριακο και μετά.



Το άρθρο Ολυμπιακός: Με την ευχή να τελειώσει… εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα