Ολυμπιακός: «Κλειδωμένος» ο Γιώργος Μασούρας, ο ρόλος της Μπόχουμ και το κάτι παραπάνω

Ο Γιώργος Μασούρας κάνει σεζόν εφάμιλλη εκείνης της εκκίνησης της καριέρας του στον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά έχει «κλειδώσει» τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, το ενδιαφέρον της Μπόχουμ βάζει μια άνω τελεία, αλλά θα έχει αίσιο τέλος η ιστορία. Αρκεί να κάνει ένα βήμα παραπάνω ο Ολυμπιακός.

Από

χίλια κύματα έχει περάσει η συγκεκριμένη υπόθεση. Τα πάντα έχουμε γράψει. Φεύγει, μένει, ανανεώνει, δεν ανανεώνει, θέλει να φύγει, θέλει να μείνει, θέλει η μία πλευρά να ανανεώσει, δεν καίγεται η άλλη… Χαμός πραγματικά. Δεν είναι αστοχία ενημέρωσης. Το πρόβλημα ήταν οι συνεχείς αλλαγές δεδομένων στην υπόθεση.

Μέσα στις γιορτές το θέμα φάνηκε να έχει πάρει τον δρόμο του. Ο Γιώργος Μασούρας και ο Ολυμπιακός είχαν βρει τη χρυσή τομή στα περισσότερα από τα «θέλω» τους. Αρχικά, αμφότερες οι πλευρές ξεκαθάρισαν στο «μέσα» τους τι θέλουν. Ο Ολυμπιακός αποφάσισε πως θέλει να τον κρατήσει και ο παίκτης πως θέλει να μείνει. Το άλλο θετικό στην ιστορία, είναι η απόφαση για τη χρονική διάρκεια. Αυτή θα είναι για επέκταση δύο ετών.

Ο Γιώργος Μασούρας, το οικονομικό και η Μπόχουμ

Ο Γιώργος Μασούρας παίρνει περίπου 400 χιλ. ευρώ το χρόνο αυτή τη στιγμή. Στα 30 του χρόνια ψάχνει έναν διπλασιασμό, ίσως και κάτι παραπάνω. Αυτό το παραπάνω είναι που δεν του έχει εξασφαλίσει ακόμα ο Ολυμπιακός, πηγαίνοντας τα έξτρα χρήματα με μπόνους μέσω επίτευξης στόχων. Κάπου εκεί έρχεται η Μπόχουμ, της οποίας το ενδιαφέρον επιβεβαιώνεται από τη Γερμανία.

Η ομάδα της Bundesliga θέλει άμεσα τον παίκτη. Με άλλα λόγια, η μεταγραφή να γίνει άμεσα, σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Η γερμανική ομάδα θεωρεί πως αν αποσπάσει τη σύμφωνη γνώμη του παίκτη θα έχει μοχλό πίεσης προς τον Ολυμπιακό. Οικονομικά πάντως, δεν υπάρχει και ευρωστία στην Μπόχουμ για να κάνει και πολλά.

Επιπρόσθετα, ο Ολυμπιακός δεν το συζητάει. Πρόθεσή του είναι αν κρατήσει τον Γιώργο Μασούρα και αυτό θα κάνει. Δεν μπορεί να έχει όλες τις υποθέσεις των Ελλήνων σε εκκρεμότητα ή στο περίμενε. Διότι, η προσφορά του δεν είναι υπό αμφισβήτηση άλλωστε. Αυτός είναι και ο λόγος που η αίσθηση που επικρατεί είναι πως θα γίνει το deal.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα