Ολυμπιακός: Καιροφυλακτεί για Θανάση

22:41 3/7/2019 - Πηγή: Sportime

Ο  Ολυμπιακός έχει βάλει στο μάτι έναν «αιώνιο». Ο λόγος για τον Θανάση Αντετοκούνμπο, για τον οποίο οι ερυθρόλευκοι καιροφυλακτούν στην γωνία!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει αρκετά μέτωπα ανοιχτά, αλλά αυτό του Έλληνα φόργουορντ κεντρίζει το ενδιαφέρον. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι σε επαφές με τον Παναθηναϊκό για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ωστόσο τις δυο πλευρές

χωρίζει τεράστια απόσταση και το ενδεχόμενο να μείνει ο Αντετοκούνμπο στο τριφύλλι φαντάζει πια πάρα πολύ δύσκολο.

Η ομάδα του Πειραιά τον «γλυκοκοιτάζει», αλλά ακόμα δεν έχει προσεγγίσει επίσημα την πλευρά του Έλληνα φόργουορντ, καθώς απαράβατος κανόνας για τους εκπροσώπους του παίκτη είναι να γίνονται κάθε φορά πρώτα οι επαφές με την ομάδα του «πελάτη» τους και μετά με τους «μνηστήρες» του. Έτσι ο Ολυμπιακός καιροφυλακτεί για την ώρα στην γωνία για να δει τι θα γίνει με τον Παναθηναϊκό και μετά θα εξαπολύσει την αντεπίθεσή του.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στην Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό μέτρησε σε 29 αγώνες 4,2 πόντους και 1,8 πόντους κατά μέσο όρο.

Ολυμπιακός: «Παρελθόν» Αγραβάνης, Μπόγρης

Στα υπόλοιπα ανοιχτά μέτωπα που έχει ο Ολυμπιακός, όλα δείχνουν (όπως είχε αποκαλύψει και το Sportime) ότι ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν θέλει να παραμείνουν στο ρόστερ οι Αγραβάνης και Μπόγρης και ίσως και σήμερα να ανακοινωθεί και επίσημα ότι οι δυο παίκτες αποτελούν παρελθόν για την ομάδα.

Στην έξοδο και ο Λεντέι

Στην έξοδο από το ΣΕΦ δείχνει να οδεύει και ο Ζακ ΛεΝτέι. Ο Αμερικανός δεν φαίνεται να έπεισε τον Μπλατ να τον κρατήσει και ήδη η ομάδα μάλιστα κοιτάει για άλλους ψηλούς.

View this post on Instagram

What’s an amazing night!#AntetokounBros

A post shared by Thanasis Antetokounmpo (@thanasis_ante43) on Jun 24, 2019 at 11:20pm PDT

The post Ολυμπιακός: Καιροφυλακτεί για Θανάση appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα