Ολυμπιακός: Η υπόσχεση του Χάρισον

Ο Άαρον Χάρισον κατέφθασε σήμερα στην Ελλάδα για να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε για τα συναισθήματά του και τους στόχους του και υποσχέθηκε να κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα:

«Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι αλλά είμαι χαρούμενος που πλέον βρίσκομαι εδώ. Ελπίζω να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά και θα κάνω από τη πλευρά του ό,τι μπορώ για να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει. Να βρεθούμε

όλοι μαζί και στο τέλος να έχουμε μια πετυχημένη σεζόν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ο Γιατράς άφησε να εννοηθεί ότι ο Ολυμπιακός πάει για Μαντζούκα

Ο Χάρισον έστειλε και μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού:

«Ελπίζω να μπορέσετε να έρθετε στα παιχνίδια και να μας δείτε να παίζουμε δυνατά ώστε να κερδίζουμε σε κάθε ματς. Ελάτε να μας υποστηρίξετε»! Η άφιξή του Αμερικανού γκαρντ έκανε τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τρίβει τα χέρια του. Ο Χάρισον ήταν ο μοναδικός ξένος της ομάδας που δεν είχε έρθει στην χώρα μας. Η άφιξή του είχε καθυστερήσει λόγω του τεράστιου μπερδέματος που έχει προκαλέσει στις πτήσεις από τις ΗΠΑ ο κορονοϊός και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που υπάρχουν στις διάφορες χώρες Πλέον ο Χάρισον είναι εδώ και έτσι όλοι οι ξένοι της ομάδας είναι πια στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο μόνος που λείπει από την ομάδα είναι βέβαια, ο Κώστας Παπανικολάου. Ο «Παπ» έχει χτυπηθεί από τον Covid-19, καθώς βρέθηκε «θετικός» στον ιό σε τεστ που έκανε. Δεν έχει, βέβαια, πρόβλημα, καθώς είναι «ασυμπτωματικός».

Βρίσκεται όμως, υποχρεωτικά σε καραντίνα από τις 8/8 και έτσι δεν μπορεί ακόμα να ενταχθεί στην ομάδα και να ξεκινήσει προπονήσεις.

Το άρθρο Ολυμπιακός: Η υπόσχεση του Χάρισον εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα