Ολυμπιακός: Η Νάπολι ζήτησε Τσιμίκα και άκουσε το πρώτο «όχι»

Πάει καμία 5ετία που ο Ολυμπιακός τον «έκλεψε» μέσα από τα χέρια του ΠΑΟΚ. Για την ακρίβεια κάτω από τη μύτη του. Μια και γεννήθηκε στη Σαλόνικα και μεγάλωσε στις Σέρρες!

Την στιγμή που ο Πάουλο Μπέντο προτιμούσε τον (δεξιοπόδαρο) Ρέτσο στη θέση του, εκείνος πήγε στη μέση του πουθενά: Εσμπιεργκ!

Το επόμενο καλοκαίρι την ώρα που ο Ολυμπιακός

ήθελε να τον δώσει αντάλλαγμα στον ΠΑΣ Γιάννινα για την μεταγραφή του Λεονάρντο Κούτρη, εκείνος επέμεινε στα ξένα (Βίλεμ)! Και δικαιώθηκε στο 101%.

Επέστρεψε πιο ώριμος από ποτέ. Πλέον, με ρόλο και σκοπό στον Ολυμπιακό. Πέρυσι έφαγε τη χρονιά στον ανταγωνισμό με τον (φίλο του κατά τ’ άλλα) Κούτρη.

Φέτος, μέσω των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε εξαρχής «κεφάλι» στις προτιμήσεις του Πέδρο Μαρτίνς. Σε σημείο που να ΄χει ήδη 25 αγώνες και το κοντέρ να συνεχίζει να γράφει.



Με τρομερή αμυντική επάρκεια, συνέπεια και ουσία στο αντίπαλο τελευταίο τρίτο (5 ασίστ), έχοντας ήδη πάρει το σκαλπ κορυφαίων εξτρέμ στον κόσμο (Μόουρα, Γκνάμπρι και Σία).

Ο (κάποτε) «Κωστάκης» έγινε πλέον Tsimikas! Ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα και ολοκλήρωσε τη φάση των αγώνων του Champions League όντας ανάμεσα στα 5 κορυφαία αριστερά μπακ της διοργάνωσης βάσει του αντίστοιχου ratings. Λογικό και επόμενο να ΄χει πέραση! Η… λεγάμενη μας ήρθε από την Ιταλία.

Νάπολι. Η ομάδα που ψάχνει ΒΑΣΙΚΟ αριστερό μπακ εδώ και τώρα. Εκείνη, που σύμφωνα με πηγές από τη γειτονική χώρα, έχει τσεκάρει σε τουλάχιστον 7 αγώνες τον Τσιμίκα.

Η ίδια που πριν δύο ημέρες αγόρασε έναντι 12 εκατ. ευρώ, όσο και το buy out, τον Ντιέγκο Ντέμε. Αρχηγό της Λειψίας! Η Νάπολι έχει Νο1 επιλογή τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού.

Η ιταλική ομάδα έχει ήδη προχωρήσει σε πρόταση αγοράς του που -βάσει πληροφοριών- αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ, αλλά απορρίφθηκε ασυζητητί από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όταν ανοίγει το παιχνίδι σε μία τέτοια μεταγραφική υπόθεση δύσκολα να μην έχει επόμενα επεισόδια. Πόσο μάλλον happy end! Για θυμηθείτε εκείνο αντίστοιχα του Ρέτσου…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ολυμπιακός: Η Νάπολι ζήτησε Τσιμίκα και άκουσε το πρώτο «όχι» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα