Ολυμπιακός: Η Νάπολι είναι έτοιμη να πάρει τον Τσιμίκα!

Ωραίο το χτες. Και ακόμη ωραιότερο το σήμερα. Το τι τρεχάλα έχει πέσει στις ελληνικές ομάδες και στους υπεύθυνους τους προκειμένου στο παρά ένα να μπορέσουν να κρατήσουν παίκτες τα συμβόλαια των οποίων λήγουν σήμερα και ν’ αποφύγουν δράματα (και κωμωδίες μην πω), δεν λέγεται.

Βέγγοι έχουν γίνει οι περισσότεροι, χορεύοντας στους ρυθμούς που βαράνε στο ντέφι τους οι παίκτες (για να παραφράσω μια ιστορική, αλλά τραγελαφική πλέον, ατάκα). Δεν θα πω τίποτα περισσότερο, θα περιμένω να περάσει και η Τρίτη,να ξημερώσει ο Ιούλιος για να δούμε αν το σπριντ

(ειδικά) του τελευταίου 48ωρου είχε κάποιο νόημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός: Μεγαλύτερη κατάκτηση από το πρωτάθλημα, η συζήτηση για πρόκριση με Γουλβς

Νόημα ψάχνει και ο Τσιμίκας. Σε μια καλοδουλεμένη μηχανή, ο «Τσίμι» μοιάζει μετά τη διακοπή να είναι σε διαφορετικούς ρυθμούς. Όχι ξεχωριστούς, τούρμπο, αλλά πιο ανθρώπινους. Δικαιολογημένα λένε όσοι τον ζουν καθημερινά.

Έχει επηρεαστεί από τη μεταγραφολογία, λέγεται πως την ήθελε τη Νις (άσχετα αν δεν μπορούσε να γίνει) και όσο και αν περνάει καλά, ξέρει πως τώρα, αυτό το καλοκαίρι είναι η (μεγάλη) ευκαιρία του. Θα έρθει, don’t worry. Η Νάπολι ετοιμάζεται. Όχι απλώς για δυναμικό come back, αλλά για κλείσιμο των εκκρεμοτήτων που άφησε τον Ιανουάριο. Κρατήστε το αυτό, να το κρατήσει και ο Τσιμίκας για να ηρεμήσει μέχρι εκεί, το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου (δύσκολα νωρίτερα…).Το άρθρο Ολυμπιακός: Η Νάπολι είναι έτοιμη να πάρει τον Τσιμίκα! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα