Ολυμπιακός: Η κουβέντα για τον Πορόσο που έχει ξεκινήσει

Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στη βαθμολογία της Stoiximan Super League. Ο Μαρτίνεθ βάζει στην εξίσωση σιγά σιγά σχεδόν όλους τους παίκτες. Ο Σολμπάκεν π.χ. ήταν βασικός με την Κηφισιά και η εικόνα του ήταν ενθαρρυντική για το μέλλον.

Επειδή όμως Ολυμπιακός είσαι και πάντα γίνεται συζήτηση για κάτι που ακόμα

δεν έχει βρεθεί σε εξαιρετικά κατάσταση, υπάρχει κουβέντα για τα στόπερ. Σε τέτοιο βαθμό που κάποιοι να μιλούν ακόμα και για μεταγραφή. Πολύ νωρίς θα πει η στήλη. Γίνεται όμως η κουβέντα για τους στόπερ.

Μέχρι τώρα ο Φρέιρε με τον Ρέτσο είναι το βασικό δίδυμο. Ακολουθεί ο Ντόι. Μπορεί να πει κανείς πως ο Ολυμπιακός έχει μια τριάδα που στηρίζεται πάνω. Ο Μπιανκόν θα αργήσει να μπει. Έχει καιρό να παίξει, δεν ήταν μεταγραφή άμεση όπως π.χ. ο Κάλενς στην ΑΕΚ.

Ο Γάλλος που έκανε κάποτε μεταγραφή 10 εκατομμυρίων ευρώ στη Νότιγχαμ Φόρεστ θα χρειαστεί χρόνο.

Με αυτά και με αυτά η όλη κουβέντα καταλήγει στον Πορόζο. Ο νεαρός στόπερ από το Εκουαδόρ έχει 2 ματς στην Ευρώπη και μπήκε ως αλλαγή με την Κηφισιά.

Είχε αναφέρει η στήλη γιατί δεν μπορεί να αγωνίζεται, λόγω του θέματος με τους ξένους παίκτες, όσους δεν έχουν κοινοτικό διαβατήριο.

Το ζήτημα, ωστόσο, είναι πως γίνεται ήδη κουβέντα για τον Πορόζο, διαφαίνεται η πίεση. Και ο παίκτης δεν έχει παίξει καλά καλά με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ! 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Πορόσο,olybiakos, poroso