Ολυμπιακός: Η δοκιμή στα χαφ και η αυταπάρνηση του Φορτούνη

Στην προπόνηση του Σαββάτου (24/11), ο Πέδρο Μαρτίνς δοκίμασε τους Γκιλιέρμε και Καμαρά στον κεντρικό άξονα, με τον Μάνο στην κορυφή της επίθεσης.

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό, στο παιχνίδι της Κυριακής (25/11, 19:00), στην έδρα του Ατρόμητου, για την 11η αγωνιστική της Super League. Μόνο η νίκη!

Ο Πέδρο Μαρτίνς αντιμετωπίζει ουκ ολίγα αγωνιστικά προβλήματα, αλλά όλες αυτές τις ημέρες έχει προετοιμάσει

την ομάδα του για αγωνιστικό «πόλεμο» στο Περιστέρι! Για αυτό και βάσει όσων έδειξε στην προπόνηση του Σαββάτου (24/11), η σύνθεση του Ολυμπιακού σε αυτό το τόσο κομβικό ματς αναμένεται να έχει ως κύριο χαρακτηριστικό τη σκληράδα! Έτσι, το δίδυμο των Γκιλιέρμε και Καμαρά στο χώρο της μεσαίας γραμμής δοκιμάστηκε στο Ρέντη και έχει το προβάδισμα. Ο Σα θα υπερασπιστεί την «ερυθρόλευκη» εστία, ενώ οι τρεις σίγουροι της άμυνας είναι οι Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρης. Ο Μαρτίνς δοκίμασε τον Τοροσίδη στο δεξί άκρο της άμυνας και ο «Τόρο» έχει τον πρώτο λόγο έναντι του Ελαμπντελαουί, ο οποίος μετράει διαδοχικά ενενηντάλεπτα με Ολυμπιακό και Εθνική Νορβηγίας. Πάντως, ο Ομάρ είναι αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας στο μυαλό του προπονητή και αυτή η θέση παραμένει ανοιχτή. Ο Φορτούνης θα έχει τον επιτελικό ρόλο στη διάταξη 4-2-3-1, με τους Ποντένσε και Ναουέλ στα δύο «φτερά» και τον Μάνο στην κορυφή της επίθεσης.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειωθεί το πόσο συσπειρωμένος είναι ο Ολυμπιακός για το ματς με τον Ατρόμητο. Ο Κώστας Φορτούνης κινήθηκε ατομικά Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ το Σάββατο συμμετείχε σε κομμάτια της ομαδικής προπόνησης λόγω στομαχικών διαταραχών, αλλά δεν πρόκειται να απουσιάσει από την αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Χρηστάκος, Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Ολυμπιακός: Με τον Γκερέρο κόντρα στον Ατρόμητο

The post Ολυμπιακός: Η δοκιμή στα χαφ και η αυταπάρνηση του Φορτούνη appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα