Ολυμπιακός: Η… διάδραση του Μπεργκ στην υπόθεση Ελ Αραμπί

Χάζι έχει αυτή η κουβεντούλα σχετικά με τη… διάδραση του Μάρκους Μπεργκ στην άφιξη του Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό.

Προφανέστατα και έχει σχέση, αφού δεν γίνονταν να έρθουν και οι δυο, από την άλλη όμως αναρωτιέμαι αν περιγράφεται επακριβώς τι έγινε το περασμένο καλοκαίρι.

Δηλαδή, ο Μπεργκ – γνωστό

πλέον αυτό – ήταν η καψούρα του… ενός, η σφοδρότατη επιθυμία του ίδιου του Βαγγέλη Μαρινάκη για να τον δει στα «ερυθρόλευκα», με τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού να πηγαίνει και πιθανότατα κόντρα στο ρεύμα, αφού δεν υπήρχαν πολλοί που ήταν υπέρ του Σκανδιναβού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Εκτός γηπέδων για δύο μήνες Μπέος και Καραπαπάς!

Ίσα-ίσα μάλιστα αρκετοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να τον μεταπείσουν. Τελικά, βέβαια, δεν χρειάστηκε. Φρόντισε ο ίδιος ο Μπεργκ με την αναβλητικότητα και τον καιροσκοπισμό του να… ξενερώσει ακόμη και τον μόνο του υποστηρικτή στον Πειραιά (4,5 μήνες κρατούσε η επαφή μόνο για το περασμένο καλοκαίρι…) και έτσι να οδηγήσει στον Ελ Αραμπί.

Περίπτωση που είχε προκριθεί απ’ όλους όσοι είχαν τσεκάρει τον Μαροκινό, ποδοσφαιριστής που έτσι κι αλλιώς γούσταρε 100-0 ο ίδιος ο Μαρτίνς, σε αντίθεση με τον Μπεργκ, με τον καλοκαιρινό μάλιστα θρύλο να ισχυρίζεται πως ο Πορτογάλος πήγε μονοκούκι στον Ελ Αραμπί από τη στιγμή που ενημερώθηκε για τη διαθεσιμότητά του…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ολυμπιακός: Η… διάδραση του Μπεργκ στην υπόθεση Ελ Αραμπί appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα