Ολυμπιακός: Η αναζήτηση χαφ και οι Λυκογιάννης, Μπιόρκαν!

Ο Ολυμπιακός είναι ήδη στην αγορά και ψάχνει για έναν χαφ, αναφορικά με την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ οι Λυκογιάννης, Μπιόρκαν παραμένουν στη λίστα για αριστερό μπακ.

Είναι σχεδόν δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα την ψάχνει για απόκτηση αριστερού μπακ. Ο Μπάμπης Λυκογιάννης είναι παίκτης που αρέσει πολύ στον Φρανσουά

Μοντέστο. Το συμβόλαιο του με την Κάλιαρι λήγει το καλοκαίρι και ακόμα δεν υπάρχει κάτι δεδομένο για ανανέωση.

Φέτος δεν κάνει και την καλύτερη σεζόν, αλλά υπάρχουν ομάδες από την Ιταλία, που έχουν δείξει ενδιαφέρον. Ο ίδιος φέρεται να έχει ακόμα σαν προτίμηση να παραμείνει στην Ιταλία.

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των Πειραιωτών διατηρεί απευθείας επικοινωνία μαζί του. Παράλληλα και ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να είναι θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του.

Ο Λυκογιάννης ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στους πρωταθλητές Ελλάδας. Θα τονώσει και το ελληνικό στοιχείο, ενώ θα βοηθήσει και τον Ρέαμπτσιουκ με τον έντονο ανταγωνισμό.

Παράλληλα ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει τα μάτια του πάνω και από τον Φρέντρικ Μπιόρκαν. Τον 23χρονο αριστερό μπακ της Μπόντο Γκλιμτ, που τέλη Δεκεμβρίου ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του.

Ο διεθνής άσος είναι μια επίσης δύσκολη περίπτωση, γιατί ενδιαφέρον έχουν δείξει πολλές ομάδες. Οι περισσότερες από την Τουρκία, ενώ τον κοιτάει και η Φέγενορντ.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η αναζήτηση για την απόκτηση ενός χαφ ενόψει του Ιανουαρίου. Το θέμα είναι αν θα αποκτηθεί κάποιος  με την μορφή του δανεισμού ή με ελεύθερη μεταγραφή.

Γιατί η συγκεκριμένη κίνηση θα γίνει λόγω των απουσιών που θα υπάρξουν για το Κόπα Άφρικα. Οι Κούντε, Μαντί Καμαρά και Αγκιμπού Καμαρά θα απουσιάσουν από τα τέλη Δεκεμβρίου και πιθανότατα για ένα μήνα.

Κάτι που σημαίνει πως ο χαφ που θα αποκτηθεί, είναι ουσιαστικά για να καλύψει ένα κενό 40 ημερών. Υπάρχει ήδη μια λίστα πέντε ονομάτων και το σκάουτιγκ συνεχίζεται.

Δεν αποκλείεται στο τέλος να προκριθεί η λύση να καλυφθεί εσωτερικά το κενό. Ακόμα και με την χρησιμοποίηση του Σουρλή ή να ανέβουν κάποιοι από τον Ολυμπιακό Β’. Είναι και ο Ρόνι Λόπες με τον Βαλμπουενά που ίσως να είναι μια λύση ανάγκης.

Αλέξανδρος Χρηστάκος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα