Ολυμπιακός: Έβγαλε την μπότα ο Γκιλιέρμε

Απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης ο Ολυμπιακός είχε καταφέρει να πάρει μία εύκολη εκτός έδρας νίκη, αλλά είχε χάσει τον Γκιλιέρμε. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είχε τραυματιστεί μετά από ένα σκληρό τάκλιν του Πασαλίδη.

Τον είχε βρει στον αστράγαλο και είχε υποστεί βαριά κάκωση.

Με τις εκτιμήσεις των «ερυθρόλευκων» να αναφέρουν πως θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση το πολύ σε έναν μήνα.

Ήρθε η

διακοπή των Χριστουγέννων και ο Γκιλιέρμε φόρεσε ειδική μπότα στο πόδι του. Την οποία δεν αποχωρίστηκε ούτε όταν έφυγε για την πατρίδα του, τη Βραζιλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Το συμβόλαιο του Μαρτίνς…

Πλέον όμως η κατάσταση του παίκτη είναι σαφώς καλύτερη και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως έβαλε την μπότα από το πόδι του.

Είναι καλύτερα και με την επιστροφή του στην Ελλάδα, μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Να θυμίσουμε πάντως πως ο Ολυμπιακός ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του Γκιλιέρμε. Και αυτό γιατί η πρώτη εικόνα του τραυματισμού του από την κλωτσιά του Πασαλίδη, έδειχνε πως η κατάστασή του θα ήταν πολύ πιο σοβαρή. Οι εξετάσεις όμως που είχε κάνει έδειξαν ότι είχε υποστεί μία βαριά κάκωση.

Κάτι το οποίο είχε ανακουφίσει τους Πειραιώτες από τη στιγμή που σε λίγο καιρό θα είναι και πάλι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του Πειραιά.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ολυμπιακός: Έβγαλε την μπότα ο Γκιλιέρμε appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα