Ολυμπιακός: Έτσι θα κάνει καλά Χριστούγεννα

Ολυμπιακός – Βόλος: Δύο αντίθετες πορείες έχουν οι ομάδες που συγκρούονται στον Βόλο. Η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό στάδιο, η οποία προέρχεται από μία βαριά ήττα από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη με 4-0.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός

έχει εντελώς αντίθετη πορεία μέχρι τώρα, καθώς στα τελευταία ματς δείχνει όλο και καλύτερος! Προέρχεται από ένα σερί αγώνων που τελειώνει τα παιχνίδια από το πρώτο τους ημίχρονο. Με Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΛ έχει τελειώσει από νωρίς.

Το ίδιο θέλει να κάνει και απέναντι στον Βόλο σήμερα στις 17:15, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων. Να πάρει το τρίποντο, να συνεχίσει νικηφόρα και να παραμείνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έτσι ώστε να φύγουν οι «ερυθρόλευκοι» για τις γιορτές των Χριστουγέννων όπως πρέπει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Η απόφαση της ΕΠΟ επιβαρύνει το πρόγραμμα

Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Σεμέδο

Το θετικό για τον Πέδρο Μαρτίνς για το ματς, είναι πως έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός εξέτισε την ποινή μίας αγωνιστικής που είχε στο ματς με την ΑΕΛ και τώρα μπορεί να αγωνιστεί. Έτσι και ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του θα έχει κανονικά στην ενδεκάδα του τον Σεμέδο. Πιθανότατα θα είναι δίπλα του ο Μπα, από τη στιγμή που ο Αβραάμ ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις. Εκτός και αν αισθανθεί 100% έτοιμος σήμερα το πρωί.

Έτσι μία πιθανή ενδεκάδα για τον Ολυμπιακό είναι με τον Σα στο τέρμα, αριστερά της άμυνας Τσιμίκα και δεξιά τον Ομάρ. Δεν αποκλείεται βέβαια να κάνει την έκπληξη ο Μαρτίνς με τον Γκασπάρ σε αυτή την πλευρά της άμυνας. Όσον αφορά τα στόπερ αναφέραμε παραπάνω Σεμέδο, Μπα είναι το πιθανό δίδυμο. Στον χώρο του κέντρου Καμαρά, Μπουχαλάκης δεν αλλάζουν από τη στιγμή που λείπει και ο Γκιλιέρμε.

Μπροστά τους ο Σουντανί, αριστερά στα εξτρέμ Μασούρας, δεξιά Μπρούνο και στην επίθεση Ελ Αραμπί. Ο Ποντένσε, όπως όλα δείχνουν, θα μείνει και πάλι στον πάγκο έτσι ώστε να μην επιβαρυνθεί.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ολυμπιακός: Έτσι θα κάνει καλά Χριστούγεννα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα