Ολυμπιακός: Έτσι έχουν τα πράγματα με τον Χασάν…

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός πρόκειται να ενισχυθεί τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Τις τελευταίες ημέρες όμως έχει προκύψει και θέμα επιθετικού. Αυτή τη στιγμή όμως ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρος για το συγκεκριμένο ζήτημα. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν σκοπό να προχωρήσουν κάτι αν δεν μάθουν

ακριβώς το θέμα υγείας του Αχμέντ Χασάν.

Ο Αιγύπτιος φορ έχει ταλαιπωρηθεί από τον κορονοϊό. Τις ημέρες που έλειπε στην πατρίδα του με την Εθνική, είχε κολλήσει τον ιό. Η πορεία της υγείας του δεν ήταν αυτή που όλοι θα περίμεναν και φυσικά θα ήθελαν.

Υπήρξαν επιπλοκές οι οποίες και τον έφεραν εκτός δράσης πλέον. Κάτι το οποίο κανείς δεν ξέρει πόσο θα κρατήσει.

Από τον Ολυμπιακό περιμένουν τις τελευταίες εξετάσεις του παίκτη, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν θα είναι σε θέση να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Ή θα καθυστερήσει αρκετά η επιστροφή του στα γήπεδα.

Οι Πειραιώτες δεν έχουν σκοπό να κάνουν στην… άκρη τον Χασάν προτού μάθουν 100% την κατάσταση της υγείας του παίκτη τους. Σε περίπτωση που δεν είναι καλά τα αποτελέσματα, το οποίο κανείς φυσικά δεν θέλει, τότε και μόνο θα κοιτάξουν για να αποκτήσουν κάποιον επιθετικό.

Από την άλλη βέβαια επειδή το θέμα με τον Χασάν είναι γνωστό και στην… πιάτσα, έχουν υπάρξει παίκτες οι οποίοι προτείνονται στην ΠΑΕ. Μία απ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι και του Έλληνα φορ, Ευθύμη Κουλούρη. Χωρίς όμως να έχει γίνει οποιαδήποτε συζήτηση, τουλάχιστον αυτήν την ώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – «Κύριοι του ΠΑΟΚ η δικαιοσύνη δεν εκβιάζεται, προσπαθείτε να ξεγελάσετε τον κόσμο σας»



Το άρθρο Ολυμπιακός: Έτσι έχουν τα πράγματα με τον Χασάν… εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα