Ολυμπιακός: Χαλάει του Πετρούσεφ επειδή έπαιξε με τους Κινγκς;

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο Ολυμπιακός θέλει μεταγραφική ενίσχυση, αν ο στόχος του είναι φυσικά να πρωταγωνιστήσει σε Euroleague και Basket League.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας φάνηκε αποφασισμένος στις δηλώσεις του, λέγοντας ότι η ομάδα του Πειραιά

θα πάρει σίγουρα έναν παίκτη, μπορεί και δύο, αλλάζοντας τα όσα είχε πει πριν λίγες μέρες, κάτι που είναι υπέρ του.

Μάλιστα μετά την αναμέτρηση κόντρα στο Μαρούσι και την εύκολη νίκη που πήρε ο Ολυμπιακός, τόνισε ότι ήδη ο ίδιος έχει κάνει τις εισηγήσεις του και πλέον έχει αρχίσει η δουλειά της διοίκησης για τους παίκτες που έχουν προταθεί.

Βασικός στόχος φυσικά όσον αφορά τους ψηλούς είναι ο Φιλίπ Πετρούσεφ, που μπορεί να βοηθήσει άμεσα αλλά αν δουλευτεί σωστά έχει και λαμπρό μέλλον.

Ενώ αν πάμε στους γκαρντ, τα δύο ονόματα που παίζουν δυνατά πλέον είναι ο Κάιλ Άλμαν και φυσικά ο Κέβιν Πάνγκος.

Ο πρώτος είναι παίκτης με αρκετά καλά χαρακτηριστικά, που μπορεί να παίξει άμεσα, αλλά δεν έχει αγωνιστεί σε αυτό το επίπεδο, ενώ ο δεύτερος είναι πολύ γνωστός και για την ποιότητα του και τα όσα έχει πετύχει αλλά θα βοηθήσει μετά τον Ιανουάριο.

Ολυμπιακός: Τι θα γίνει με τον Πετρούσεφ που αγωνίστηκε με τους Κινγκς!

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Ολυμπιακός είδε ότι ο Φιλίπ Πετρούσεφ αγωνίστηκε με τους Σακραμέντο Κινγκς, ωστόσο για ελάχιστο χρόνο.

Ο Σέρβος βρέθηκε στο παρκέ για 6 λεπτά μόλις έχοντας 3 πόντους και πολύ αναρωτιούνται αν κάτι τέτοιο μπορεί να χαλάσει μία επικείμενη συμφωνία.

Σίγουρα όχι. Κανείς δεν έχει εγγυηθεί στον νεαρό παίκτη χρόνο συμμετοχής και ο λόγος που αγωνίστηκε ήταν φυσικά γιατί οι «Βασιλιάδες» είχαν απώλειες λόγω τραυματισμών.

Ο παίκτης θέλει να αγωνίζεται κάτι που μπορεί αρκετά εύκολα να τον φέρει εκτός ομάδας και γενικά εκτός NBA.

Ο Ολυμπιακός σίγουρα θα τον περιμένει μερικές μέρες ακόμα, αφού σκέφτονται πόσα πολλά μπορούν να επενδύσουν πάνω του και πόσο μπορεί να βοηθήσει.

Έτσι θα πρέπει να περιμένουμε, αν και η σύζυγος του φρόντισε να προειδεάσει κάπως τα πράγματα, κάνοντας follow τον Ολυμπιακό στο Instagram, που δεν έχει κάποιο άλλο λόγο για να προβεί σε μία τέτοια κίνηση.

Υπομονή λίγες μέρες για να δούμε την κατάληξη της υπόθεσης, τόσο στους ψηλούς αλλά και στους… κοντούς.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα