Ολυμπιακός: Ατομικό για τον Γούιλι Ριντ

Ο Ολυμπιακός έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 12η αγωνιστική της Euroleague

Ο μοναδικός «πονοκέφαλος» που προβληματίζει τον Κεστούτις Κεμζούρα είναι ο Γουίλι Ριντ. Ο Αμερικανός είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου και έκτοτε παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο

Ριντ στην προπόνηση της Τρίτης (3/12) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και γυμνάστηκε μόνος του. Ο 29χρονος σέντερ τρέχει για να προλάβει την αναμέτρηση με τον «αιώνιο» αντίπαλο, ωστόσο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Μέρα με τη μέρα η κατάσταση του παρακολουθείται και την τελευταία στιγμή θα εξαρτηθεί αν θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό ή όχι. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του, με τον Λιθουανό προπονητή να μην έχει άλλα αγωνιστικά προβλήματα.

View this post on Instagram

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας (3η Δεκέμβρη) και την πολυετή συνεργασία μας σε θέματα κοινωνικοποίησης και καταπολέμησης του κοινωνικού ρατσισμού των ΑΜΕΑ, η ΚΑΕ Ολυμπιακός προσκάλεσε και φιλοξένησε στο ΣΕΦ τους εκπαιδευόμενους του «Πλόες» Εταιρεία Ψυχοκοινωνικών Μελετών (Ε.Ψυ.Με.).

Οι εκπαιδευόμενοι παρακολούθησαν μέρος της προπόνησης των «ερυθρολεύκων», συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν με τους αθλητές μας, ενώ οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης, παραχώρησαν συνέντευξη στην ομάδα Δημοσιογραφίας του Φορέα, που αποτελείτε από ενήλικους με Διαταραχή στο Αυτιστικό Φάσμα (Δ.Α.Φ.). #InternationalDisabilityDay #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight

A post shared by Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) on Dec 3, 2019 at 6:00am PST

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ολυμπιακός: Ατομικό για τον Γούιλι Ριντ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα