Ολυμπιακός: Αμφίβολος ο Ριντ για το «αιώνιο» ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός δεν ξέρει ακόμα αν θα έχει τον Ριντ στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Αμερικανός είναι αμφίβολος για την μάχη του ΟΑΚΑ με τους «πράσινους».

Το σίγουρο είναι πάντως, ότι ο Ριντ δεν θα παίξει στο ματς με την Αρμάνι στο ΣΕΦ στις 29/11 στην 11η Αγωνιστική της Euroleague.

Οσο για το αν ο Ολυμπιακός θα τον έχει στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (6/12), αυτό θα φανεί σύντομα. Για την ώρα, πάντως, ο Αμερικανός είναι αμφίβολος.

Ο Ριντ τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Αλμπα στο Βερολίνο. Πρόλαβε να παίξει 5΄.30΄΄, αλλά ένιωσε μια έντονη ενόχληση στον αριστερό προσαγωγό. Ο Αμερικανός αποχώρησε από το παρκέ και δεν έπαιξε ξανά.

Ολυμπιακός: Θα φανεί σύντομα αν ο Ριντ θα παίξει στο «αιώνιο» ντέρμπι

Οι πρώτες εκτιμήσεις μίλησαν για θλάση στον προσαγωγό. Αυτό έδειξαν και οι πρώτες εξετάσεις. Ο Ριντ υποβλήθηκε, όμως, και σε νέες εξετάσεις για να φανεί πόσο μεγάλη είναι η ζημιά και πόσο θα μείνει έξω. Εκεί θα φανεί και το αν θα παίξει απέναντι στον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ο Ριντ είχε δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει

Ο Ριντ είχε έρθει εν μέσω της σεζόν για να καλύψει το τεράστιο θέμα που είχε η ομάδα στην θέση του «μπακ απ» του Μιλουτίνοφ στο «5». Ο Αμερικανός έπαιξε 5 ματς με τους «ερυθρόλευκους» στην Ευρωλίγκα. Και στα ματς αυτά ο Ριντ έδειξε ότι μπορεί αν δώσει ποιοτικές ανάσες στον Σέρβο.

Ο Ριντ έμεινε στο παρκέ στα ματς αυτά 8’.33’’ και είχε μέσο όρο 3,6 πόντους με 54,5% στα δίποντα και 60% στις βολές (τα σουτ από την γραμμή του φάουλ δεν ήταν ποτέ στα καλά του χαρτιά), 2 ριμπάουντ.

Τα στατιστικά του μπορεί να μην φαντάζουν εντυπωσιακά, αλλά ο Ριντ έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει (κυρίως στην άμυνα, βέβαια). Από την άλλη έδειξε ότι ήταν το αναπληρωματικό 5άρι που ήθελε η ομάδα.

Ριντ: Εκανε το καλύτερο παιχνίδι του κόντρα στην Ζαλγκίρις

Στο νικηφόρο ματς με την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ, πάντως, ο Ολυμπιακός είχε στηριχθεί και στον Ριντ για να φτάσει στο ροζ φύλλο αγώνα. Είχε κάνει το καλύτερό του παιχνίδι με την ομάδα και είχε απολογισμό 10 πόντους (με 2/3 βολές, 4/5 δίποντα), 2 ριμπάουντ και 2 κοψίματα σε 14’.06΄΄.

Ο Ολυμπιακός έτσι δεν θα έχει τον Ριντ στο κρίσιμο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο, αλλά ίσως να μην τον έχει και στο ματς φωτιά ή καλύτερα στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 6/12.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΜΠΑ, ΟΠΟΥ Ο ΡΙΝΤ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ



Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ολυμπιακός: Αμφίβολος ο Ριντ για το «αιώνιο» ντέρμπι appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα