Ολυμπιακός: Αυτοί οι τρεις αποτελούν σφραγίδα Αντόνιο Κορδόν!

Ο Ολυμπιακός έχει συνεργασία πια από απόσταση με τον Αντόνιο Κορδόν. Παρότι, ο Ισπανός αθλητικός διευθυντής έχει βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην επιτυχία του συλλόγου στο Conference League.

Τρεις παίκτες είναι οι πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις. Αυτές που φέρουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή του. Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο Βιθέντε Ιμπόρα και ο Σαντιάγκο Έσε. Τρεις παίκτες οι οποίοι είναι 100% Αντόνιο Κορδόν

μεταγραφές.

Ελ Κααμπί…
Τον πήρε από τα αζήτητα και ήδη μιλάει ολάκερη η Ευρώπη για χάρη του μια και πέτυχε 5 γκολ σε δύο αγώνες στην Αστον Βίλα και συνολικά αριθμεί 32 σε ολάκερη την σεζόν! Με μόλις 600 χιλιάρικα μεροκάματο. Το απόλυτο value for money προσωποποιείται στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ιμπόρα…
Ούτε ένα, μήτε δύο, αλλά 4 ολάκερα Γιουρόπα Λιγκ έχει «σηκώσει» ο κύριος! Αφίχθη για να παίζει όταν κριθεί σκόπιμο/αναγκαίο, αλλά κυρίως για να αποτελεί τον «πατριάρχη» στα αποδυτήρια. Ο Βιθέντε Ιμπόρα βγάζει επάρκεια σε αμφότερους τους τομείς!

Σαντιάγκο Εσε
Ο Αργεντινός μέσος είναι «εγκέφαλος» και… πνεύμονας μαζί! Το παιδί που εδώ και 1,5 χρόνο παίζει ασταμάτητα (πάνω από 70 αγώνες) και μεγαλώνει σε υπεραξία. Θα πάει το καλοκαίρι και στην Εθνική Αργεντινής που θα παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αντιλαμβάνεστε εκτόξευση στην τιμή του.

MIA ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ STOIXIMAN!

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα