Ολυμπιακός Youth League: Ο Κωστούλας και οι μικροί που ανεβάζουν την αξία τους

Ο Ολυμπιακός διανύει την ιστορικότερη εβδομάδα της ευρωπαϊκής του ιστορίας. Την πρόκριση της ανδρικής ομάδας στα ημιτελικά του Conference League , διαδέχθηκε αυτή της U19 στον τελικό του Youth League. Συναρπαστικό κατόρθωμα.

Και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, τέτοια γεγονότα γίνονται viral. Ειδικά στις τάξεις των σκάουτ, αναλυτών,

τεχνικών διευθυντών που ψάχνουν το επόμενο gem για τη συλλογή του δικού τους κλαμπ. Όπως ο Τζολάκης τρέλανε τους σκάουτ, έτσι ακριβώς συμβαίνει και με τους μικρούς του Συλαϊδόπουλου.

Το Final 4 του Youth League είναι από τα αγαπημένα events των ανθρώπων αυτών. Ο Ολυμπιακός έπιασε στασίδι δίπλα σε Ναντ, Μίλαν και Πόρτο. Με την πρόκριση στον τελικό πέρασε επίπεδο.

Αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο και στους παίκτες του. Ο Μπάμπης Κωστούλας στα 17 του έχει ήδη τραβήξει μεγάλο ενδιαφέρον. Οι επόμενες κινήσεις από τους συλλόγους που έχουν περάσει το σκάουτινγκ του στο επόμενο level θα έχουν επίσης ενδιαφέρον. Το ίδιο συμβαίνει και με τον αδερφό του Κωνσταντίνο, τον Κουτσίδη, αλλά και τους Κουτσογούλα, Μουζακίτη, Παπακανέλλο.

Έχουν ξεχωρίσει. Ο Ολυμπιακός φυσικά και γνωρίζει το τι συμβαίνει. Ενδιαφέρον θα έχουν και οι δικές του κινήσεις. Πως ο Μεντιλίμπαρ δηλαδή θα δείξει απτά και πρακτικά την αξιοποίησή τους.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα